Laptop HDD'sini Masaüstü Bilgisayarda Kullanabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet hocalarım başlıkta belirttiğim gibi Laptop HDD'sini Masaüstü Bilgisayarda Kullanabilir miyim? Kullanabiliyorsamda Nasıl Kullanabilirim?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Kullanabilirsiniz.Zaten , POWER Sata kablosu ve ikinci kablo ile de, anakartınızdaki sata 3 GB/s portlardan birine bağlıyacaksınız.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Hayır,DVD Kablolarıda aynı kablolar zaten.İyi yerine de ölçü olarak uymuş yani. :)

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
Hayır,DVD Kablolarıda aynı kablolar zaten.İyi yerine de ölçü olarak uymuş yani. :)

Çok teşekkürler hocam şuan csgo indirdim oynuyorum akıcı fakat bazen ne denir ona takılıyor ama hddnin health durumu iyi nasıl çözebilirim

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
hdtune programı ile diskin durumunu kontrol edebilirsin.health ve error scan yaptırarak.

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
hdtune programı ile diskin durumunu kontrol edebilirsin.health ve error scan yaptırarak.

Diski takmadan önce yaptırmıştım Hirens boot cd ile laptopta health statuste sorun çıkmadı error scande temizdi neden böyle sıkıntı yapıyor anlamış değilim

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
furkanceyln47' Alıntı:
met 61' Alıntı:

Diski takmadan önce yaptırmıştım Hirens boot cd ile laptopta health statuste sorun çıkmadı error scande temizdi neden böyle sıkıntı yapıyor anlamış değilim

Sisteminizi kaspersky ile taratın,temizleyin.Eğer sorun hala devam ediyorsa msı after burner açık iken oyun içinden resim atarmısınız ?

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
furkanceyln47' Alıntı:

Sisteminizi kaspersky ile taratın,temizleyin.Eğer sorun hala devam ediyorsa msı after burner açık iken oyun içinden resim atarmısınız ?

Kaspersky ile temizledim değişen birşey yok msi afterburner indiriyorum kurup oyuna girdikten sonra atarım

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:

k6Rp0q.jpg

NDJNGa.jpg

Edit : Termal Macununu 10 yıldır yenilemedim bilgisayarı alalı 10 yıl oldu.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Termal macunu yenilersenizx iyi olur işlemci biraz ısınıyor onun dışında bir sorum daha olucak bus orun tek csgo da mı var ? Oyunda bir problem gözükmüyor işlemci %70 kullanılırken ekran kartıda o civarlarda driverlarınızı kontrol etmeyi deneyin.

edit: Driver booster indirerek sisteminizdeki bütün driver gerektiren herşeyi güncelleyebilirsiniz...

KS

furkanceyln47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Termal macunu yenilersenizx iyi olur işlemci biraz ısınıyor onun dışında bir sorum daha olucak bus orun tek csgo da mı var ? Oyunda bir problem gözükmüyor işlemci %70 kullanılırken ekran kartıda o civarlarda driverlarınızı kontrol etmeyi deneyin.

edit: Driver booster indirerek sisteminizdeki bütün driver gerektiren herşeyi güncelleyebilirsiniz...

Şuan sadece csgo yüklü hocam farklı oyunlar indireceğim onlardada bu tür problemler olması halinde tekrar konuya yorum atarım hocam.  driverlarım güncel bu arada hocam.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
furkanceyln47' Alıntı:
Enes Değirmenci' Alıntı:
Ben teşekkür ederim :)

Hocam sorun kendiliğinden çözüldü galiba akşama kadar bekledim şuana kadar bi sıkıntı olmadı yardımlarınız için teşekkürler :)

Ne demek biz teşekkür ederiz eğer başka bir sorun olursa foruma yeniden beklerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri