Evet hocalarım başlıkta belirttiğim gibi Laptop HDD'sini Masaüstü Bilgisayarda Kullanabilir miyim? Kullanabiliyorsamda Nasıl Kullanabilirim?
met 61' Alıntı:Hayır,DVD Kablolarıda aynı kablolar zaten.İyi yerine de ölçü olarak uymuş yani.![]()
met 61' Alıntı:hdtune programı ile diskin durumunu kontrol edebilirsin.health ve error scan yaptırarak.
furkanceyln47' Alıntı:met 61' Alıntı:hdtune programı ile diskin durumunu kontrol edebilirsin.health ve error scan yaptırarak.
Diski takmadan önce yaptırmıştım Hirens boot cd ile laptopta health statuste sorun çıkmadı error scande temizdi neden böyle sıkıntı yapıyor anlamış değilim
Enes Değirmenci' Alıntı:furkanceyln47' Alıntı:Diski takmadan önce yaptırmıştım Hirens boot cd ile laptopta health statuste sorun çıkmadı error scande temizdi neden böyle sıkıntı yapıyor anlamış değilim
Sisteminizi kaspersky ile taratın,temizleyin.Eğer sorun hala devam ediyorsa msı after burner açık iken oyun içinden resim atarmısınız ?
Enes Değirmenci' Alıntı:Tamamdır hocam
Enes Değirmenci' Alıntı:Termal macunu yenilersenizx iyi olur işlemci biraz ısınıyor onun dışında bir sorum daha olucak bus orun tek csgo da mı var ? Oyunda bir problem gözükmüyor işlemci %70 kullanılırken ekran kartıda o civarlarda driverlarınızı kontrol etmeyi deneyin.
edit: Driver booster indirerek sisteminizdeki bütün driver gerektiren herşeyi güncelleyebilirsiniz...
Enes Değirmenci' Alıntı:Tamamdır hocam beklemedeyim....
Enes Değirmenci' Alıntı:Ben teşekkür ederim![]()
furkanceyln47' Alıntı:Enes Değirmenci' Alıntı:Ben teşekkür ederim![]()
Hocam sorun kendiliğinden çözüldü galiba akşama kadar bekledim şuana kadar bi sıkıntı olmadı yardımlarınız için teşekkürler![]()