- Tepki
- 328
bu laptop https://www.akakce.com/laptop-noteb...s-15-6-full-hd-notebook-fiyati,131837480.html için +8gb ram önerisi istiyorum. Bir de bilgisi olan yazabilir mi? Bu laptopa ram takviyesi yapabilir miyim?
Hocam bu linkte gördüğüm kadarıyla 16 ya kadar çıkartılabiliyor:bu laptop https://www.akakce.com/laptop-noteb...s-15-6-full-hd-notebook-fiyati,131837480.html için +8gb ram önerisi istiyorum. Bir de bilgisi olan yazabilir mi? Bu laptopa ram takviyesi yapabilir miyim?
ram önerisi yapar mısınız?Hocam bu linkte gördüğüm kadarıyla 16 ya kadar çıkartılabiliyor:
Ram modelinin aynısını bulmaya çalışıyorum hocam bulursam sizi bilgilendireceğim.ram önerisi yapar mısınız?
Teşekkürler yardımcı olacaktır.belki işinize yarar @YunusBaltacı
Hocam PART Number aynı mhz değerleri de aynı kuvvetle muhtemel budur:belki işinize yarar @YunusBaltacı
Hocam ancak kullanıcı yorumlarını okuduğumda 2 kullanıcı da farklı ram geldiğini belirtmiş haberiniz olsun.Teşekkürler yardımcı olacaktır.
Hocam PART Number aynı mhz değerleri de aynı kuvvetle muhtemel budur:
SK Hynix HMAA1GS6CJR6N-XN 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 Notebook Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SK Hynix HMAA1GS6CJR6N-XN 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 Notebook Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SK Hynix HMAA1GS6CJR6N-XN 8 GB DDR4 3200 MHz CL16 Notebook Ram özelliklerini incele, 795,54 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben buna pek ısınamadım ama yarın konuyu hortlatırım bilen arkadaşlar yorum yapar.Hocam ancak kullanıcı yorumlarını okuduğumda 2 kullanıcı da farklı ram geldiğini belirtmiş haberiniz olsun.
Aynen daha sağlıklı olacaktır hocam. Belki de aynı değerlerde başka bir marka ram de olabilir çok sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ancak daha deneyimli kişilerin yorumlarını da görmek lazım. İyi geceler, iyi forumlar.ben buna pek ısınamadım ama yarın konuyu hortlatırım bilen arkadaşlar yorum yapar.
teşekkürler size deAynen daha sağlıklı olacaktır hocam. Belki de aynı değerlerde başka bir marka ram de olabilir çok sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ancak daha deneyimli kişilerin yorumlarını da görmek lazım. İyi geceler, iyi forumlar.
Rica ederim. İyi geceler, iyi forumlar.teşekkürler size de