laptop kablosuz ekran özelliği nasıl kapatılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak.seran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar lütfen yardım edin laptopum sürekli başka bir televizyona bağlanmaya çalışıyor. o yüzden sürekli çözünürlük ayarlamaya çalışıyor, mouse imleci ortaya felan geliyor kullanılamaz hale geldi.

wifi ve bluetooth özelliklerini aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmama hatta kaldırmama rağmen hala bağlanıyor lütfen nasıl kapatılıyor bu lanet şey.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Windows Ayarları > Sistem > Bu bilgisayarda göster ayarına girip buradan ayarları devre dışı bırakmayı deneyin. İşe yaramaz ise Windows Ayarlar > Sistem > Cihazlar bölümünden TV görünüyorsa buradan kaldırın.

KS

burak.seran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Windows Ayarları > Sistem > Bu bilgisayarda göster ayarına girip buradan ayarları devre dışı bırakmayı deneyin. İşe yaramaz ise Windows Ayarlar > Sistem > Cihazlar bölümünden TV görünüyorsa buradan kaldırın.

öncelikle ayarları değiştiremiyorum, ikinci olarak ben TVyi belki 100 kere kaldırdım buna rağmen hala bağlanıyor

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
Cvp: laptop kablosuz ekran özelliği nasıl kapatılır

ayarları nasıl değiştiremiyorsun hocam anlayamadım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: laptop kablosuz ekran özelliği nasıl kapatılır

TV 'yi eğer ağa bağlamıyorsanız modem ara yüzüne girip MAC adresini engelleyin. Bu sayede ağa erişimi olmayacağından bağlantı kurulamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri