laptop kasması

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
unlostun ayarlarını yapmadan önce fazla kasma yapmazdı gösterdiği ayarları yaptıkdan sonra bluestackden ve steamden oyunları aynı anda açamaz oldum çözümü nedir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hangi video onu sormuştum aslında bakalım neler önermiş neleri değiştirdiniz onu anlamak için sordum link bırakın sorun değil zaten sorun yaşamışsınız düzeltmek için soruyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sıfırlama yapmanıza gerek yok aslında sistem geri yükleme yaparsanız ayarları yapmadığınız önceki bir tarihe sorun çözülecektir. Kurtarma menüsünden ulaşacaksınız bu ayarlara.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Sistem bu konuma girin ve sap bölümden Ayarları değiştir deyin. Açılan pencerede Sistem Koruması sekmesine gelin ve Sistem Geri Yükleme... kısmına tıklayın. Açılan pencerede Farklı bir geri yükleme noktası seç deyin ve ileriye basın. Önünüze sisteminizin daha önce oluşturduğu sistem geri yükleme noktaları listelenecek tarih ve saatleri ile siz bunlardan sizin ayar yaptığınız tarihe en yakın olanı öncesine ait bir nokta seçip ileri deyip işlemi başlatacaksınız.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ben bunları yapmadan önce dün akşam kasınca laptop 2 kere kurtar yaptım

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
hayır akşam kasınca 2 kere kurtarma yaptım

birde eskiden hafıza çabuk dolmazdı şimdi çabuk dolmaya başladı neden olabilir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cache birikiyordur silinir o dert değilde kurtarma yaptım dediğiniz hata onarmamı yoksa sistem geri yüklememi size önerdiğim şeyi mi denediniz onu yazar mısınız dediğim şey farklı denemediyseniz deneyin lütfen.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
kurtarma yerinden bu bilgisayarı sıfırlama yaptım düzelicek gibi de değil sanırım bu hafıza yeri programları kurdukdan sonr 20gb yer kalmıştı kapa aç yaptım 635mb yazdı değişiklikde olmadı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Laptop özelliklerini yazar mısınız birde Windows kaç deniyorsunuz onu yazın. Bakalım Laptop kullandığınız Windows 'a yetecek donanım yapısına sahip mi.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ŞŞimdi kurtarma ile yeniden siliyorum steami bile açmıyor şuan isitem özelliklerini birazdan atıcam windows en son sürümdü

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows en son sürümdü dediğinize göre Windows 10 kullanıyorsunuz. Makinede en az 4 GB RAM olmalı ve SSD olmalı. Bunlar yoksa sistem genel olarak Windows 10 için uygun değil ağır çalışması arada kasması doğal yani. Ancak bu özellikler varsa o zaman sorun var demektir.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Virüs girmiş olabilirmi o yüzden diski dolduruyor olmasın

4gb ram var 64gb hafıza ama ssd mi bilmiyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
SSD 'mi değil mi https://osdn.net/projects/crystaldiskinfo/downloads/72256/CrystalDiskInfo8_4_2.exe/ bu yazılımı kurun açın size söyler. Aslında Windows içinden hallederseiniz ama şimdi uzun uzun anlatmayayım. Eğer SSD değilse sizin Windows 10 'a birkaç özel ayar uygulamanız gerek biraz uzun ve dataylı bir iş. RAM yeterli Windows 10 + diğer işlemler için.

Virüs girmiş olabilir ama sistem zaten çok iyi değil yani pek olası görmüyorum sistemin kendisinden bence.

Sistem kalıntılarını temizlemek için %userprofile%\Recent , C:\Windows\Prefetch , C:\Windows\Temp , %userprofile%\appdata\local\temp bu konumlarda sistemdeki kalıntılar birikir sistemi yavaşlatan bir şey varsa bu konumlara girip her şeyi silin silinmeyenleri geçin sorun çözülebilir ama çözülmez ise bu değildir sorun.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Düne kadar bu sorum hiç yokdu dün akşamdan beri böyle pc

Şöyle birşeyde var laptopu açtığımda bir süre ekran kararıyor ve parlaklığı yükseltemiyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 'unuzda sorun vardır muhtemelen o zaman size format atın bence o Windows sıfırlama ile düzelmiyorsa zorlamaya gerek yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri