laptop kasması

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
windowsu kurdum şimdi pc de kasmayan oyun kasıyor grafik sürücüsünü indirmem lazım ama bilmiyorum yardımcı olabilicek varmı

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
yine aynısı yazıyor kuzenimden almıştım laptopu okul laptopu kendisi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İşlemci APU birimidir büyük ihtimalle. Aygıt yöneticisine Görüntü bağdaştırıcısı altında herhangi bir aygıt var mı varsa ünlem vs. işaret var mı bakar mısınız. Eğer varsa o aygıta sağ tıklayıp Sürücüyü güncelleştir deyin ve otomatik ara deyin. Ayrıca birde yine Görüntü bağdaştırıcısı altındaki aygıta çift tıklayın özellikleri açılacak Ayrıntılar sekmesine gelin ve Özellik bölümünü Donanım kimlikleri yapın alttaki Değer kısmındaki verilerin en tepedekine sağ tıklayıp kopyalayın ve burada paylaşın bakalım kartınızın sürücüsü neymiş.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tamam INTEL HD Grafik birimi. Şimdi işlemci model serinize bakalım. İşlemci modeliniz yazın bakalım kaçıncı jenerasyonmuş.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
format atmadan önce bir anda ekran kararıyordu neden olabilirmi yeniden oldu

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
depolamayı kendi kendine doldurmaya devam etmesi yine normalmii

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Birincisi ekranın kararması teknik bir nedenden dolayı olabilir yani laptop ekran bölümündeki bir arıza yada herhangi bir başka arıza bunu yazılımsal olarak yapmaz cihaz ki yeni format atılmış bir cihazda olmaz zaten.

Depolama olayı ise kendi kendine dolma olayı ise Geri Yükleme merkezinden dolayı olabilir. Kapatalım sorun çözülebilir.

Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Sistem bölümüne girin ve sağ bölümden Ayarları değiştir deyin. Açılan pencerede Sistem Koruması sekmesine gelin ve aşağıdaki Koruma ayarları kısmındaki C diskinizi seçin sonra Yapılandır deyin. Açılan pencerede Sistem korumasını devre dışı bırak deyin ve Bu sürücünün tüm geri yükleme noktalarını silin. karşısındaki Sil seçeneğine tıklayın. İşlemler tamamlanınca Uygula/Tamam deyip pencereleri kapatın.

Birde C diskinde Windows.old adına bir klasör varsa bu klasörü silin.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
sistemdeki yer kapalıymış ve c diskinde old dosyası yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Old klasör zaten varsa dedim onu geçin. Ayrıca C diskinin Sistem geri yükleme ayarları yeni format atılmış bir sistemde kapalı olamaz sizin el ile kapatmanız gerek ki bunu daha yeni format attınız siz kapatmadıysanız mümkün değil dediğim gibi bu yeni format atılmış bir sistemde olamaz. Nasıl format attınız her kurala uydunuz mu ve disklerinizi silip biçimlendirdiniz mi?

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
bütün diskleri silip en sonunda en büyük gb li diskide silip yeni diyip windows için parçalar ayırdı sonra devam dedim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sizin cihazda kronik başka bir sorun olabilir pek çok şey önerdim halen daha aynı hataları alıyorsunuz büyük ihtimalle siz kendiniz bu cihazın sorununu uzaktan yardım ile çözemeyeceksiniz. Servis veya benzeri bir destek almanız gerek ama bu virüs olayları yüzünden nasıl yapabilirsiniz bu işi bilemiyorum. Diskiniz arızalı olabilir kendi kendine boyut azaltma sorunu ve ekran kararması sorununu disk arızası yapar bir ihtimal tek aklıma gelen mantıklı açıklama bu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri