Laptop Önerisi(7000)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HakPerest1167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar, 7000 TL bütçem var. AutoCAD kullanacağım ve gündelik işlerimi halledebileceğim bir cihaz arıyorum. Harici ekran kartı olsun mu olmasın mı karar veremedim çünkü oyun oynamayacağım. AutoCAD ekran kartı ister mi bilemedim. Harici ekran kartı olmayan laptopların işlemcisi,Rami, hafızası daha iyi. Harici ekran kartı olanların ki daha düşük. Hangisi en iyi şekilde ihtiyacımı karşılar karar veremiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
AutoCAD yazılımında sadece 2D plan oluşturma işleri yapıyorsanız harici ekran kartına ihtiyacınız yok. Ama 3D odaklı bir işiniz varsa harici GPU birimi size performans kazancı sağlar.

KS

HakPerest1167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
AutoCAD yazılımında sadece 2D plan oluşturma işleri yapıyorsanız harici ekran kartına ihtiyacınız yok. Ama 3D odaklı bir işiniz varsa harici GPU birimi size performans kazancı sağlar.

Anladım. Harici ekran kartı gerekli o zaman bana. Bu fiyat aralığında en iyi önerebileceğiniz harici ekran kartlı laptop hangisi olur?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Şöyle ki işlemci içindeki olan GPU birimi güçlü bir işlemcide işinizi görecektir ben bakıp en mantıklısı ne olur size link olarak bırakırım. Biraz işlerim var uzun sürebilir bağlantıyı bırakmam.

KS

HakPerest1167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Şöyle ki işlemci içindeki olan GPU birimi güçlü bir işlemcide işinizi görecektir ben bakıp en mantıklısı ne olur size link olarak bırakırım. Biraz işlerim var uzun sürebilir bağlantıyı bırakmam.

Teşekkür ederim hocam. Söylediğinize göre bunu buldum son 3 tane kalmış çanta ve faresi de ücretsiz veriyorlar. Bunun harici ekran kartı olmamasına rağmen işlemci üzerinden gpu autocad için yeterli olur mu?
https://www.hepsiburada.com/huawei-...ilgisayar-p-HBCV000000CC8P?magaza=HepsiburadaHuawei Matebook D 16 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD Windows Fiyatı (hepsiburada.com)

KS

HakPerest1167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
8K fiyatı var ama bu cihazın. Siz 7K yazmışsınız.

Hocam yok ya 7k ya vardı ve çanta mause hediyesi de vardı. Satıcı hepsiburadaydı son 3 ürün görünüyodu ben alamadan tüketmişler :/ Sizin önereceğinizi bekliyorum o zaman. Hayırlısı. :/

KS

HakPerest1167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri