Laptop Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KTXNOOB

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Merhabalar,
Yazılım, tasarım ve oyun alanlarında kullanabileceğim bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Genel olarak yazılım odaklı ve çok sistem gerektirmeyen oyunları (cs,valo) akıcı oynatabilecek bir sisteme sahip olursa sevinirim. 

Bütçe olarak geniş bir rakam vermek zorundayım çünkü kafamdaki sayı tam belli değil bu nedenle birden fazla öneriniz olursa fiyat aralıklarında sevinirim. Bütçem şuan 6k-8k arası dediğim gibi birden çok öneriniz olursa sevinirim.

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi Forumlar..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
  1. MSI Modern 15 A5M-022XTR - Ryzen 5 5500U CPU + 8 GB RAM + 256 GB SSD + 15.6" FHD Ekran - 7.320 TL
  2. Game Garaj Hunter 5TN-02 - i5-10300H CPU + 8 GB RAM + 256 GB SSD + GTX 1650 GPU + 15.6" FHD Ekran - 8.090 TL
  3. MSI Modern 14 B11SBL-473XTR - i5 1135G7 CPU + 8 GB RAM + 256 GB SSD + MX450 GPU + 14" FHD Ekran - 8.209 TL
Bu 3 cihazı önerebilirim size. Buradaki en güçlü GPU ürününe sahip cihaz 2 numara. Sonrasında 3 ve sonrasında 1 numara. Hepsi ile bahsettiğiniz oyunları oynayabilirsiniz. Karar sizin bundan sonrasında. Ben olsam 2 veya 3 numarayı seçerdim.

KS

KTXNOOB

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Sizce hemen alım yapmalı mıyım (malum Türkiye şartları) yoksa geçen sefer aynı konu başlıklı açtığım konuda paylaştığınız fırsat ürünü gibi ürünleri beklemeli miyim ? Bekleme yapabilirim acil bir ihtiyaç değil ama max 2 aya almayı planlıyorum.

Önceki önerinizde bu laptop 7780 TL'ye denk gelmişti.

Önceki öneriniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu ürün iyiymiş ama piyasada şuan önerdiklerim haricinde 8K bütçeye kadar iyi denebilecek makine yok. Keşke kaçırmasaydınız o ürünü.

Bekleyip beklememek size kalmış bir durum. Ancak yıl sonuna geldik sayılır. Yılın son 2 ayı indirim dönemleri oluyor. N11.com 'un 11.11.2021 indirimleri mesela yakın dönemdekilerden birisi. Bence bekleyebilirsiniz eğer bekleme şansınız varsa.

KS

KTXNOOB

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Keşke kaçırmasaydım evet bende öyle düşünüyorum lakin o an elimde yoktu araştırma yapıp anca alırım diye düşünüyordum.
Değerli vaktinizi ayırdığıınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi beklemede kalıcam indirim kovalamaya çalışıcam. 
Önerileriniz için tekrar teşekkür ederim. İyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri