- Tepki
- 256
Elimde bir laptop var 4 gb 1x ram var sadece aynı ramdan 1 tane daha almak istiyorum bunu nasıl öğrenebilirim ne indirmem lazım?
Evet ondan sonra ne yapacağım?Cpu z indir
Ss atarmisiniz
internete Laptop 4 gb ram yaz herhangi bi kaliteli ürünü seç al. Ondan sonra laptobun vidalarını sök, ramin aynısını göreceksin ordan hallet işini sonra vidaları geri tak bu kadar basit.
Rami söküpte öğrenebilirsin markasını felan özellikleriniElimde bir laptop var 4 gb 1x ram var sadece aynı ramdan 1 tane daha almak istiyorum bunu nasıl öğrenebilirim ne indirmem lazım?
Öğrendim önceden her şeyini sadece program ile aynı mı diye emin olmak istiyorum, ona göre alacağım. @Sahuraka hocamın dediği yere girip bakmak istiyorum onu öğrensem yeterli.internete Laptop 4 gb ram yaz herhangi bi kaliteli ürünü seç al. Ondan sonra laptobun vidalarını sök, ramin aynısını göreceksin ordan hallet işini sonra vidaları geri tak bu kadar basit.
Rami söküpte öğrenebilirsin markasını felan özelliklerini
Sonra yansın di mi pc kafasına göre ram taksın dainternete Laptop 4 gb ram yaz herhangi bi kaliteli ürünü seç al. Ondan sonra laptobun vidalarını sök, ramin aynısını göreceksin ordan hallet işini sonra vidaları geri tak bu kadar basit.
Rami söküpte öğrenebilirsin markasını felan özelliklerini
kardeşim bilgin yok bilgi kirliliği yapma istersen.Sonra yansın di mi pc kafasına göre ram taksın da