Laptop Ram Yükseltme Hk.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Elimde bir laptop var 4 gb 1x ram var sadece aynı ramdan 1 tane daha almak istiyorum bunu nasıl öğrenebilirim ne indirmem lazım?

KS

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Adsız.png

Constantin3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
internete Laptop 4 gb ram yaz herhangi bi kaliteli ürünü seç al. Ondan sonra laptobun vidalarını sök, ramin aynısını göreceksin ordan hallet işini sonra vidaları geri tak bu kadar basit.

Elimde bir laptop var 4 gb 1x ram var sadece aynı ramdan 1 tane daha almak istiyorum bunu nasıl öğrenebilirim ne indirmem lazım?
Rami söküpte öğrenebilirsin markasını felan özelliklerini

KS

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
internete Laptop 4 gb ram yaz herhangi bi kaliteli ürünü seç al. Ondan sonra laptobun vidalarını sök, ramin aynısını göreceksin ordan hallet işini sonra vidaları geri tak bu kadar basit.

Öğrendim önceden her şeyini sadece program ile aynı mı diye emin olmak istiyorum, ona göre alacağım. @Sahuraka hocamın dediği yere girip bakmak istiyorum onu öğrensem yeterli.

KS

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Halletim agalar teşekkürler aynısını buldum artık bayramdan sonra sipariş vercem.

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209

Sonra yansın di mi pc kafasına göre ram taksın da

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri