Laptop Ram Yükseltme

MasaLambasi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar

Geçen aylarda Laptop RAM yükseltmesi hakkında bir konu açmıştım fakat güncel olarak tekrar açmak istedim. Bilgisayarımda 2x4 GB Ram var fakat güncel oyunlarda sıkıntı çıkardığı için yükseltmek istiyorum fakat 2x16 GB ile 2x8 arasında çok fark var mı bilmiyorum. Eğer yoksa 2x8 GB alacağım çünkü aralarında büyük bir fiyat farkı gördüm.

Bilgisayarımın RAM Özellikleri:

DDR4 3200 MHz
CL 22

Gerekli olan daha fazla bilgi varsa verebilirim.

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
CL 16 veya CL 18 değerinde 8×8 3200 mhz ram işinizi görecektir hocam

KS

MasaLambasi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam anakart marka model nedir
1679161349598.png

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Merhabalar

Geçen aylarda Laptop RAM yükseltmesi hakkında bir konu açmıştım fakat güncel olarak tekrar açmak istedim. Bilgisayarımda 2x4 GB Ram var fakat güncel oyunlarda sıkıntı çıkardığı için yükseltmek istiyorum fakat 2x16 GB ile 2x8 arasında çok fark var mı bilmiyorum. Eğer yoksa 2x8 GB alacağım çünkü aralarında büyük bir fiyat farkı gördüm.

Bilgisayarımın RAM Özellikleri:

DDR4 3200 MHz
CL 22

Gerekli olan daha fazla bilgi varsa verebilirim.
Hocam oyun oynayacaginiz icin 16gb ile 32gb arasinda %1-2 performans farki var yok arasi. Programlama render vs islerde farklari oluyor oyunlarda suanlik fark yok gereksiz olur. 8-8 almaniz fiyat acisindan da daha uygun olur

KS

MasaLambasi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam oyun oynayacaginiz icin 16gb ile 32gb arasinda %1-2 performans farki var yok arasi. Programlama render vs islerde farklari oluyor oyunlarda suanlik fark yok gereksiz olur. 8-8 almaniz fiyat acisindan da daha uygun olur
Peki yukarıda yazan özelliklere göre önerebileceğiniz bir ürün var mı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri