Laptop sorunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alondark54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,
Geçen gün tıkla aldım sorunum şu

laptop şarj takınca cızzzz diye ses geliyor bunun sebebi nedir takıntı gibi bir sorun oluştu rahatsız ediyor beni 0 aldım

batarya şarj çıkarınca sorun gidiyor tam olarak anlayamadım iade edeyim mi çözümü var Mıdır acaba

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Eğer kulağınızı yaklaştırdığınızda duyacak kadar kısık bir ses ise sorun yok. Şarj aletindeki bobinlerden geliyor olabilir. Eğer aşırı yüksek derecedeyse bir servise göndermenizde fayda var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Şarj esnasında akımdan dolayı elektronik devre sesi olabilir ki normalde olmaması gerekiyor. Cihazda bir elektronik problem olabilir. Size tavsiyem riske girmeyin iade süreci varsa iade edin. Yok iade süreci bittiyse servise gönderin.

KS

alondark54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şarj esnasında akımdan dolayı elektronik devre sesi olabilir ki normalde olmaması gerekiyor. Cihazda bir elektronik problem olabilir. Size tavsiyem riske girmeyin iade süreci varsa iade edin. Yok iade süreci bittiyse servise gönderin.
Hocam laptop önerisi yapar mısın bir 18 bine kadar iade edeceğim direk

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

alondark54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

alondark54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Birde hocam bu br önceki aldığım cihaz 3050 olan cihaz yine aynı sorunu yaşarmıyım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Birincisi bu TUF ürünü en güncel model ve 3050 Ti modelinin en yüksek TDP değerine sahip modellerinden birisi. Genel olarak sorun yaşayacağınız sanmıyorum ki bu cihazı ilk çıktığından beri çokça kez önerdim.

ACER üründe zaten 3060 bir model ve ACER genelde sorun vs. anlamında öyle konulara konu olan bir marka değil.

17.3 cihaz var ama marka ve bileşen olarak daha alt ürünler bu bütçe için. Öner derseniz öneririm karar sizin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri