LAPTOP TAVSİYE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fehmi Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Forumda gezindim tavsiye edilen laptoplar tükenmiş arkadaşlar. O yüzden yeni konu açmak zorunda kaldım.
En fazla 5bin tl bütçe ile laptop tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ne için alınacak peki?
Ders videoları hazırlama
Word, excel vs işleri yapılacak
FM, Pubg, nfs vs oyunlar oynanacak

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Fehmi Hamza' Alıntı:
Forumda gezindim tavsiye edilen laptoplar tükenmiş arkadaşlar. O yüzden yeni konu açmak zorunda kaldım.
En fazla 5bin tl bütçe ile laptop tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ne için alınacak peki?
Ders videoları hazırlama
Word, excel vs işleri yapılacak
FM, Pubg, nfs vs oyunlar oynanacak

Ders videoları hazırlama olduğundan depolama kapasitesi işlemci gücü ve RAM önemli oluyor bu durumda ekran kartı gücünden yani oyun kanadından bir miktar feragat etmeniz gerekecek. Lenovo L340-15IWL 81LG00LPTX i5-8265U 16GB 1TB 256GB SSD MX230 - 5.059,99 TL bu ürün işinizi görecektir. 16 GB RAM ve depolama bakımından güçlü bir makine. İşlemci 8. nesil ama i5 oda güçlü 4 çekirdek 8 izlek ile işinizi görür. Eğer yok birazda oyun deneyimi olsun derseniz o zaman biraz daha çıkıp Acer Nitro AN515-43 AMD Ryzen 5 3550H 16GB 512GB SSD RX560X 15.6" FHD - 5.499,00 TL bu makineyi alabilirsiniz ki piyasaya baktım en mantıklı ürün bu Acer gibi duruyor hem işlem hem oyun açısından bu bütçenin az üzerine bir ürün olarak.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
bogota' Alıntı:
İntel işlemcili olan seçeneği senin için gayet uygun ,iki işlemci arasındaki performans farkı zaten göz ardı edilemez.

Eğer genel tabloya göre değerlendirirseniz INTEL yada AMD fark etmez en fazla neler alabilirsiniz paranıza onu tercih etmelisiniz. Zaten bu yüzden 2 seçenek sundum.

Arthas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lenovo L340-15IWL 81LG00LPTX i5-8265U modeli şiddetle tavsiye ederim. Çok iyi cihaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri