Laptop tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmetozdmr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam bu fiyat aralıklarında hangisi daha mantıklı oluyor acaba

Asus ROG Strix G513IC-HN029 AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX3050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

Hp Pavilion Gaming Intel Core i7 11370H 16 GB 512 SSD RTX3050 Freedos 17.3" 144Hz IPS FHD Taşınabilir Bilgisayar 4H0L5EA

Bunun fiyatı diğerilerine nazaran daha uygun bunu almak fiyat açısından daha mantıklı oluyor ama malzeme kalitesi nasıl onu bilmiyorum

Hp Pavilion Gaming Amd Ryzen 5-5600H 16GB 512GB SSD RTX3050 15.6" Freedos Fhd Taşınabilir Bilgisayar 434L5EA

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
ASUS ürün HP INTEL cihaza göre CPU gücü olarak daha iyi bir cihaz. İki makinede diğer donanımlarda aynı ama 3 büyük fark var ki onlardan birisi 17.3" ekran. Diğer şey ise yanlış bakmadıysam 300Hz ekran var ASUS üründe diğeri 144Hz. Son olarak ASUS ürün daha küçük olmasına rağmen kasa kalitesi ve ROG ürünü olması sebebiyle 56Wh bataryaya sahip ki HP ürün 17.3 olmasına rağmen 52.5Wh bataryaya sahip. Genel olarak HP INTEL ürünü yerine ASUS ROG ürünü seçmeniz çok daha mantıklı oluyor.

Son HP ile ASUS ROG ürünü kıyaslarsam amaç oyunsa baştan 5600H işlemcisi 4800H işlemcisine göre daha iyi performans sunan bir CPU birimi oluyor. Diğer donanımlar aynı. Genel başka fark ne derseniz ASUS ürünü ile diğer HP için konuştuğum her şey bu son HP içinde geçerki.

Özetle dolu dolu bir makine isterseniz ASUS ROG ürünü tercih edin. Yok bana bir tık oyun performansı artışı bile olsa işlemcisi daha iyi olsun derseniz ben son HP AMD sistemi öneririm.

KS

Mehmetozdmr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam benimde gönlun Asustan yana ama bu ürünün satış sitesinde hakkında pek birşey göremedim internette arattığımda da pek bişey çıkmıyor asus rog strix serisinin yelpazesi baya geniş sanırım bir çok çeşidi var bana göre bu özelliklerde iyi. Bide hocam ürünün ram belleği 16 gb ama çift yuvalımı (8x8) mi onu merak ediyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Satış kanallarına neden bakıyorsunuz ki onu anlamadım? Eğer Türkçe bir inceleme yorumu arıyorsanız kesinlikle bunu önermem. Yabancı kaynaklardaki incelemelere bakabilirsiniz ama cihaz bildiğimiz aynı ROG kalitesi sıkıntı yok yani. Ayrıca 2x8GB yani DUAL bellek ile geldiği belirtilmiş cihazın pek çok alışveriş sitesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri