Laptopa VGA ile Monitör Bağladım Ekran 2 Saniye Gelip Gidiyor

dengrany

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dün akşam laptopa vga ile eski monitörümü bağladım hiçbir sıkıntı olmadan oyunumu oynadım. Sabah kalktığımda ise bilgisiyarı açtım ve ekran 2sn gelip gitti bir kaç defa tak çıkar yaptım ama hep aynı şeyi yapıyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ekran kartı taktığınız monitöre göre Hertz veya çözünürlük ayarını değiştirmiş olabilir. Sistem ayarlarını kontrol edip denemenizi tavsiye ederim.

KS

dengrany

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dengrany' Alıntı:
Dün akşam laptopa vga ile eski monitörümü bağladım hiçbir sıkıntı olmadan oyunumu oynadım. Sabah kalktığımda ise bilgisiyarı açtım ve ekran 2sn gelip gitti bir kaç defa tak çıkar yaptım ama hep aynı şeyi yapıyor.
yok hocam bir şey değişmedi aynı yine

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kablo alternatifini denediniz mi?

Birde monitör ayarlarını kontrol edin belki giriş yani Input seçeğinde bir sorun olabilir.

KS

dengrany

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dengrany' Alıntı:
dengrany' Alıntı:
yok hocam bir şey değişmedi aynı yine

hocam ekran gelmediği için monitör ayarlarına giremiyorum sanırsam onunla alakası yok. Bir de şey eklemek istiyorum. Bu monitörü kasada da denediğimde aynı problemi görmüştüm ama dün akşam taktığımda düzgün bir şekilde çalışmıştı. Bilgisayarı kapatmamıştım sabah uyandığımda böyleydi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri