Laptop'lar Da Tdp Bilinmezliği...

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hiçbir sitede laptoplardaki tdp değeri belirtilmiyor, sorulduğunda ise genelinin bilgisi olmuyor. En azından bir kaç sitede bunu belirtmeleri için istekte bulunulabilirmi :D. Çünkü bence laptoplardaki en önemlilerden ilk 3 e girer.

Woazic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hiçbir sitede laptoplardaki tdp değeri belirtilmiyor, sorulduğunda ise genelinin bilgisi olmuyor. En azından bir kaç sitede bunu belirtmeleri için istekte bulunulabilirmi :D. Çünkü laptoplardaki en önemlilerden ilk 3 e girer.
o nedir hocam

KS

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ekran kartının harcadığı watt. Ne kadar harcarsa o kadar güçlü bir performansı olur. Mesela 75watt tdp değerine sahip 3050, 100watt tdp ye sahip 3050den güçsüzdür.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
https://laptoparsivi.com/

buradan bakabilirsiniz hocam yeni kuruldu daha 1 hafta olmadı

baktım birkaç modelede 3050 ti 180 w yazmışlar 75 w olması gerekirken yanlış bir çoğu güvenli gelmedi bana üreticinin sayfasından bakmak daha güvenlı gibi

1684703136230.png

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
baktım birkaç modelede 3050 ti 180 w yazmışlar 75 w olması gerekirken yanlış bir çoğu güvenli gelmedi bana üreticinin sayfasından bakmak daha güvenlı gibi

Ekli dosyayı görüntüle 21412
Attığınız resimdeki zaten 3080ti ve gücü 180w olabilir. Ayrıca sitede filtreleme kısmından 3050ti seçince en yüksek Watt değeri 95 geliyor.

Bu site zaten kolaylık sağlamak amaçlı, akakçede de en uygun ürün diye çıkan fiyatlar bazen güncel olmayabiliyor. İsteğimize göre laptopu her yerde aramaktansa buradan seçilip üretici sayfasından teyit edilebilir. Çok vakit kazandırır. İşlevsellik önemli siteyi hayata geçirenlerin eline sağlık

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
221
Bunları öğrenmenin en iyi yolu üreticinin canlı chat sayfasından ulaşma ya da üreticiye mail atmak.

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
Bunlara güvenipte almam şahsen. Satıcı bizzat yazsa çok daha iyi.
Zaten satıcı yazmadığı zaman fikir vermesi açısından paylaşmıştım . kimse kullanmak zorunda değil. üretici sayfasından bakılıp teyit edilmeli diye de belirtmişim üstteki mesajımda.

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
Laptop arşivinde baya bir şey vardı yoksa zamanla eklenicek demişti
Aynen öyle hocam, daha yeni olduklarını yazmışım, geliştirilmesi gereken yerler olduğunu belirtmişim. Teyit amaçlı üretici sayfasından bakılmalı da demişim.

Bir teşekkür etmek zor olmamalı, kimisine iyilik yaramıyor anlaşılan :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri