Laptop'u Kasa olarak kullanma

Rage77

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar elime bi laptop geçti ekranı patlak klavye seti touchpad filan hep paramparça ::D şansıma sistem çalışıyor Şimdi Ekranı söküp hdmı kabloyla bağlasam klavye mouse'uda usb ile bağlasam bi sıkıntı yaratır mı hiç kullanan varmı bu şekilde ?  

Eksi yönleri ne olur?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu videodan E.Kartını nasıl bağlayacağını öğrenebilrisin. Ama işelmcisi eski ise yada yetersiz ise E.Kartına frenleme yaptıracaktır vede E.Kartından tam performans alamazsın. İşlemcini kontrol edip yazarsan ne denli sorun olacağını üç aşağı beş yukarı söyleyebilirim. Bir diğer sorun ise RAM miktarın minimum 8 olması lazım oyun oynaman için.

KS

Rage77

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu videodan E.Kartını nasıl bağlayacağını öğrenebilrisin. Ama işelmcisi eski ise yada yetersiz ise E.Kartına frenleme yaptıracaktır vede E.Kartından tam performans alamazsın. İşlemcini kontrol edip yazarsan ne denli sorun olacağını üç aşağı beş yukarı söyleyebilirim. Bir diğer sorun ise RAM miktarın minimum 8 olması lazım oyun oynaman için.

Hocam chipset'i sağlam chipset'te sıkıntı yok çalışmayan 2 aksam var oda ekran patlak ve klavye touchpad çalışmıyor onun dışında bi sıkıntısı yok :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Rage77' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Hocam chipset'i sağlam chipset'te sıkıntı yok çalışmayan 2 aksam var oda ekran patlak ve klavye touchpad çalışmıyor onun dışında bi sıkıntısı yok :)

Bir sorun olmaz klavyesi ve ekranının bozuk olması eğer monitöre bağladığında çalışıyor ise dene zaman ama eğer E.Kartı kullanımında %80 ve altında sürekli çalışıyor ise işlemcin yetersiz kalıyor demektir.

KS

Rage77

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Rage77' Alıntı:

Bir sorun olmaz klavyesi ve ekranının bozuk olması eğer monitöre bağladığında çalışıyor ise dene zaman ama eğer E.Kartı kullanımında %80 ve altında sürekli çalışıyor ise işlemcin yetersiz kalıyor demektir.
 Bağladım zaten monitörde görüntü aldım ama sistem tam açılmadı sanırım HDD'de bi sıkıntı var şuanda söktüm ona bakıyorum

KS

Rage77

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Sonucu bizimle paylasin  hocam :)
 Sanırım Tam Türk İşi Olcak ::D wifi'den vazgeçmedik adaptör almamak için ::D onuda direk tarzı birşeyle bağlicam ::D Efsaneler efsanesi olcak gibi :D

Mustafa Karadağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:

hocam dalga amaçlı değil ciddi soruyorum her şey anakarta bağlı ekran kartı dahili harici yok ram den alıyor. peki intel Calereon cpu b820 cift cpu mevcut bu sisteme o ekran kartı olur mu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri