Laptopuma nasıl Windows kurabilirim?

Ahmet Mete

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Yeni bir laptop aldım 2 saat önce daha kurulumu hiç yapılmadı yarın halledecem ama Windows 10 kurmayı düşünüyorum ama nasıl kuracağım bilmiyorum bilgi verebilir misiniz?

KS

Ahmet Mete

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Yeni bir laptop aldım 2 saat önce daha kurulumu hiç yapılmadı yarın halledecem ama Windows 10 kurmayı düşünüyorum ama nasıl kuracağım bilmiyorum bilgi verebilir misiniz?
Bunu aldım

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Merhaba, technopatın bu videosunu takip ederek kurabilirsiniz.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Yani hocam aile baskısı ve 3 sene sonra üniversitesi olacağı için bide yakında mağazası olduğu için bunu tercih ettim inş bi sorun olmadan kullanabilirim
Açıkca konuşmak gerekirse 3 sene sonra üniversiteye bununla gideceğinizi sanmıyorum ya da gitmemelisiniz tavsiye olarak zaten 3 senede ne olur ne değişir belli olmaz ama Mobil bir gtx 1650 4gb ekran kartı o sürede şu an ki r7 240 lar gibi olur .
Çünkü Gtx serisi zaten 3 senelik 3 sene sonra 6 senelik o gpu lu dizüstü ile üniversitede video film izlersin, bir de bu ailelerin vatan takıntısını anlamıyorum bir ürün küçük büyük farketmesizin çok pahalı oluyor . En azından örnek olsun diye şunu bırakayım satıcısı hepsiburada olan rtx 3050 daha güncel bu senenin çıkanı neden yeni gpu değilde 1650 li vatanlı anlamış değilim.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Bugün için işinizi görecektir, yarına da Allah büyük. Can sıkmaya da gerek yok, güle güle kullanılsın :)

O sistemin 3 yıl sonra iş görüp görmeyeceği, yarının problemi. Bugünü zehir etmeye gerek yok.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Bugün için işinizi görecektir, yarına da Allah büyük. Can sıkmaya da gerek yok, güle güle kullanılsın :)

O sistemin 3 yıl sonra iş görüp görmeyeceği, yarının problemi. Bugünü zehir etmeye gerek yok.
Aile baskısı demiş ya ona üzülüyorum hem aynı fiyata daha üstün gpu daha yeni gpu varken neden bu ürünü alma baskısı oluşturuyor neyse umarım kullandığı dönemlerde mutlu bir şekilde kullanır , üniversite zamanında ülke güzel bir durumda olurda daha güzellerini daha kolay bir şekilde alır.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Aile baskısı demiş ya ona üzülüyorum hem aynı fiyata daha üstün gpu daha yeni gpu varken neden bu ürünü alma baskısı oluşturuyor neyse umarım kullandığı dönemlerde mutlu bir şekilde kullanır , üniversite zamanında ülke güzel bir durumda olurda daha güzellerini daha kolay bir şekilde alır.
hocam aileler internetteki e-ticaret siteleri ve itopya gibi hazır sistem, laptop satan siteler hakkında çok bilinçsizler. aman ay dolandırılırız korkusuna her şeyi pahalıya almaya çok meraklılar ama kışın gelince de fatura gelmesin diye doğalgazı kısarlar aynı zamanda. türk insanının büyük yaş kesimleri bu konuda diğer avrupa ülkelerine göre cidden çok bilgisizler. zamanında benim annem de böyleydi, hepsiburada, n11 gibi sitelere şeytan işi gibi bakardı. sonra onlara okay oldu, bu sefer iş itopya, gamegaraj gibi yerlere geldi. kasayı alacağımız zaman itopya falan gösteriyorum dolandırıcı mı bunlar diyor acıbademde evin dibinde itopya olmasına rağmen. hatta gitti bana n11'den falan turbox her şey dahil sistem atıp "oğlum bak 15k'ya içinde her şey var bunu alalım hem senin paran buna yetiyor" falan dedi. nasıl açıklayayım şimdi o turbox'un bomba olduğunu :D gittik gaming.gen'den aldık en son. valla işimiz zor.

kardeşimizin bilgisayarı gayet iyi bu arada. evet fiyatı fazla fakat 3 yıl sonra anca film dizi izlersin gibi bir durum baya ekstrem bir mesele. 5 6 yıllık laptobu ile taş gibi oyun oynayan arkadaşlarım çok var üniversitede falan. ama kabul etmek lazım ki eski bir sistem. hayırlı olsun, geçmiş olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri