- Tepki
- 15
Yeni bir laptop aldım 2 saat önce daha kurulumu hiç yapılmadı yarın halledecem ama Windows 10 kurmayı düşünüyorum ama nasıl kuracağım bilmiyorum bilgi verebilir misiniz?
Yeni bir laptop aldım 2 saat önce daha kurulumu hiç yapılmadı yarın halledecem ama Windows 10 kurmayı düşünüyorum ama nasıl kuracağım bilmiyorum bilgi verebilir misiniz?
Hocam 14k çok bunun için. Bare 5600h işlemci olsaydı.Bunu aldımAcer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 10.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yani hocam aile baskısı ve 3 sene sonra üniversitesi olacağı için bide yakında mağazası olduğu için bunu tercih ettim inş bi sorun olmadan kullanabilirimHocam 14k çok bunun için. Bare 5600h işlemci olsaydı.
Açıkca konuşmak gerekirse 3 sene sonra üniversiteye bununla gideceğinizi sanmıyorum ya da gitmemelisiniz tavsiye olarak zaten 3 senede ne olur ne değişir belli olmaz ama Mobil bir gtx 1650 4gb ekran kartı o sürede şu an ki r7 240 lar gibi olur .Yani hocam aile baskısı ve 3 sene sonra üniversitesi olacağı için bide yakında mağazası olduğu için bunu tercih ettim inş bi sorun olmadan kullanabilirim
Aile baskısı demiş ya ona üzülüyorum hem aynı fiyata daha üstün gpu daha yeni gpu varken neden bu ürünü alma baskısı oluşturuyor neyse umarım kullandığı dönemlerde mutlu bir şekilde kullanır , üniversite zamanında ülke güzel bir durumda olurda daha güzellerini daha kolay bir şekilde alır.Bugün için işinizi görecektir, yarına da Allah büyük. Can sıkmaya da gerek yok, güle güle kullanılsın
O sistemin 3 yıl sonra iş görüp görmeyeceği, yarının problemi. Bugünü zehir etmeye gerek yok.
hocam aileler internetteki e-ticaret siteleri ve itopya gibi hazır sistem, laptop satan siteler hakkında çok bilinçsizler. aman ay dolandırılırız korkusuna her şeyi pahalıya almaya çok meraklılar ama kışın gelince de fatura gelmesin diye doğalgazı kısarlar aynı zamanda. türk insanının büyük yaş kesimleri bu konuda diğer avrupa ülkelerine göre cidden çok bilgisizler. zamanında benim annem de böyleydi, hepsiburada, n11 gibi sitelere şeytan işi gibi bakardı. sonra onlara okay oldu, bu sefer iş itopya, gamegaraj gibi yerlere geldi. kasayı alacağımız zaman itopya falan gösteriyorum dolandırıcı mı bunlar diyor acıbademde evin dibinde itopya olmasına rağmen. hatta gitti bana n11'den falan turbox her şey dahil sistem atıp "oğlum bak 15k'ya içinde her şey var bunu alalım hem senin paran buna yetiyor" falan dedi. nasıl açıklayayım şimdi o turbox'un bomba olduğunuAile baskısı demiş ya ona üzülüyorum hem aynı fiyata daha üstün gpu daha yeni gpu varken neden bu ürünü alma baskısı oluşturuyor neyse umarım kullandığı dönemlerde mutlu bir şekilde kullanır , üniversite zamanında ülke güzel bir durumda olurda daha güzellerini daha kolay bir şekilde alır.