Yardım Laptopumdaki Saçma Sorun

KS

swetond

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yani o zaman bir garanti ile konuş bence, 95 derece çok fazla. Sorunun kaynağı olma ihtimali var yeniden başlatınca neden düzeldiğini anlamasamda ama yinede normal değik yani daha da performanslı çalışabilir soğutma iyileşirse. Garanti varken siz kendiniz müdahale edemezsiniz

Garanti belgesi falan var servise vermeyi düşünüyordum zaten ama sorayım dedim bi şu forumlara

KS

swetond

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yani sıcaklıktan dolayı olması yüksek ihtimal. Bu şekilde kullanman sağlıklı değil. Bir termal bakım yaptır. Garantiye de bahsedersin sorunundan.
Teşekkür ederim hepinizden diğer forumlar yanıt vermemişlerdi burda verdiniz teşekkür ederim en iyisi garantiye vereyim

Yani sıcaklıktan dolayı olması yüksek ihtimal. Bu şekilde kullanman sağlıklı değil. Bir termal bakım yaptır. Garantiye de bahsedersin sorunundan.
Bu arada laptopu normal YouTube film cart curt için kullanırsam böyle sorun olmuyor oyunda biraz vakit geçirdikten sonra oluyor

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Teşekkür ederim hepinizden diğer forumlar yanıt vermemişlerdi burda verdiniz teşekkür ederim en iyisi garantiye vereyim

Bu arada laptopu normal YouTube film cart curt için kullanırsam böyle sorun olmuyor oyunda biraz vakit geçirdikten sonra oluyor
Yani evet normal kullanımda aşırı ısınma yapmadığından işlemci güç kesmiyor gibi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri