Laptop'un TouchPad Kısmında Şişik Var

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Selamlar,

Neden oldu bilmiyorum şişik duruyor orası acaba su felan döküldüyse şişme yapar mı sağ kısmında var bir tek.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Su ile şişme yapacağını sanmıyorum. Dokunduğunuzda algılıyor mu ?

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
neden oldu bilmiyorum şişik duruyor orası acaba su felan döküldüyse şişme yapar mı sağ kımsında var bitek
Kasa plastikse kullanıma bağlı yamulma bile olmuş olabilir su ile şişme yapmaz bence. Laptopu açtın mı hiç? Açarken zorlamış ve yamultmuş bile olabilirsin ben ilk laptop açış deneyimimde usb portlarının olduğu yeri yamultmuştum.

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
594A9159-97E5-48A0-82FF-7B0BC48E395F.jpeg

Ekli dosyalar

• 46741592-404C-418B-A5BF-5C8AA86E8278.jpeg
    46741592-404C-418B-A5BF-5C8AA86E8278.jpeg
    3.4 MB · Görüntüleme: 26

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
algılıtor çalışmasında herhangi bir sorun yok
Hocam Asus k555ub model laptopta sağ tıkta bende yaşadım bu sorunu. Kronik de olabilir ben touchpadi sayılı kez kullandım. Eğer garanti süreci devam ediyorsa arkasına düşün. Satış sürecinde kafa agritti birkaç bilgisayarcı yok şöyle değişecek yok şu sorun olur. Kötüleyince zaten satmadım ama ben yerinizde olsam gönderirdim servise. Garanti imkanı yoksa harici fare ile 5 yıla yakın kullandim bir problem yaratmadı bana.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam bu şişmenin dışında yerinden çıkmış gibi duruyor. Bu olmadan önce herhangi bir cihazın düşmesi falan oldu mu yada direk bu kısma zarar veren bir şey mi oldu ?

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Hocam bu şişmenin dışında yerinden çıkmış gibi duruyor. Bu olmadan önce herhangi bir cihazın düşmesi falan oldu mu yada direk bu kısma zarar veren bir şey mi oldu ?
Aynen bana da sanki bir yere oturması gerekiyor da oturmamış gibi geldi.

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
valla hocam yaklaşık 2-3cm yükseliklite ters bıraken bi düştü kapalı haldeydi dolaba koyucaktım 2-3cm yüksekliği vardı 2-3 cm den bi sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum onun dışında başka bişi hatırlamıyorum

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Hocam Asus k555ub model laptopta sağ tıkta bende yaşadım bu sorunu. Kronik de olabilir ben touchpadi sayılı kez kullandım. Eğer garanti süreci devam ediyorsa arkasına düşün. Satış sürecinde kafa agritti birkaç bilgisayarcı yok şöyle değişecek yok şu sorun olur. Kötüleyince zaten satmadım ama ben yerinizde olsam gönderirdim servise. Garanti imkanı yoksa harici fare ile 5 yıla yakın kullandim bir problem yaratmadı bana.
garantisi bitti daha yeni

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Hocam o biraz kötü olmuş, uzun seneler harici fare ile idare ettim gerisi sizin tasarrufunuz, masraf etmek isterim aktif touchpad kullanıyorum derseniz saygı duyarım ama ben uğraşmadım
yok bende hiç kullanmıyorum arada yanlışlıkla kolum felan değiyor açılıyor sinir olmuyorum değil

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Ben sırf böyle sorunlar yaşamamak için laptop alırken kasanın metal olmasına önem gösteriyorum.Plastik olunca bağlantı noktaları da kırılıp patlak verebiliyor, geçmiş olsun.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Müşteri hizmetlerini arayıp konu hakkında bilgi alabilirsiniz belki.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
yok bende hiç kullanmıyorum arada yanlışlıkla kolum felan değiyor açılıyor sinir olmuyorum değil
Önerildiği şekilde devredışı bırakırsanız sorun olmaz hocam ama kendim o şekilde devam ettim, masraf etmek istemedim açıkçası tercih sizin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri