Lenovo İdeapad 310 Format atmak.

viresse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese selamun aleyküm arkadaşlar lenovo ideapad 310 sahibiyim standart olarak windows 10 işletim sistemi ile birlikte geldi. Hiç sevmediğim tarzda bir işletim sistemi ssd olmadığı için çok yavaş sürekli oyunlarda droplar çeşitli kasmalar donmalar meydana geliyor işime kesinlikle yaramıyor i57200u nvidia 920mx ekran kartı 8gb ram 1tb harddisk var. Windows 8.1 windows 7 ultimate kurma şansım varmı herşeyi tam olarak? güncel sürücü kullanmasamda olur böylesinden iyidir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hayırlı forumlar...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Format atabilrsiniz ama sistemdeki Windows orjşnal key ile aktifleştirilmiş olarak geldiyse o key gider ve sisteme format atınca key satın almanız gerekir. Buna okeyseniz Windows ' u https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO bu linteten indirip Rufus yazılımı ile USB format diski hazırlayabilirsiniz. Sonra format atıp deneyebilirsiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Format vs. işlemlerde uyum sorunu yoktur bu sadece makinenin gücüne bağlı işletim sistemi seçmelisiniz ki kasma donma olamasın. 4 GB ve üzeri bir RAM 'iniz varsa Windows 8/10 bu 2 sisteminin 64 Bit sürümünü kurabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri