Çözüldü Lenovo Legion 5 17.3'' Almayı Düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PEKTASCH

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar, günaydın.

Amazon Prime indirimlerinden Lenovo Legion 5 modelini almayı düşünüyorum. (Legion 5)

Kullananımız var mıdır, memnun mudur? Uzun kullanım yapan varsa yorumlarını merak ediyorum. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ek olarak normalde kullandığım sırt çantasına sığmayacak. Bu yüzden laptop boyutları için uygun bir sırt çantası da bakmak istiyorum. Fiyatı 600 lirayı geçmeyecek uygun fiyatlı bir sırt çantası önerebilirseniz çok sevinirim.

İyi günler,

İyi forumlar dilerim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

PEKTASCH

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Lenovo markasının Legion serisi oldukça iyidir. Kasası hakkında bir şey sormadan satın alabilirsiniz.

Ancak ben o fiyata Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 12500H-16Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3060 6Gb-Freedos - 24.999 TL bu cihazı öneririm.

Öneriniz için çok teşekkür ederim hocam. Gün itibarıyla Lenovo'da karar kıldım ve Lenovo'yı satın aldım. 17.3'' olması beni cezbediyordu. Acer marka laptopları da çok fazla araştırmıştım. Fakat Lenovo gönlümü kazandı. Bir de dediğiniz gibi Legion serisi kalitesi bir başka ve bu fiyata kaçırmak da istemedim. Umarım sorunsuz bir deneyim sürecim olur.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Öneriniz için çok teşekkür ederim hocam. Gün itibarıyla Lenovo'da karar kıldım ve Lenovo'yı satın aldım. 17.3'' olması beni cezbediyordu. Acer marka laptopları da çok fazla araştırmıştım. Fakat Lenovo gönlümü kazandı. Bir de dediğiniz gibi Legion serisi kalitesi bir başka ve bu fiyata kaçırmak da istemedim. Umarım sorunsuz bir deneyim sürecim olur.
Hayırlı olsun diyorum ürününüz. Umarım sıkıntısız uzun yıllar kullanırsıınz.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri