- Konu Sahibi
Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin.
Bu görüş değil veya fikir değil dostum. Belirli bir özellikleri olan ki iki mouse arasında bu şekilde fikir belirtilmez. Belirtilirsede fikir olmaz zaten. Çünkü özellikler sabit. He şunu diyebilir mouse boyutu büyüktür eline göre değildir. Veya tutuş şekline uymuyordur bunlar tercih ve kullanıma göre değişen şeyler. Direk özellikleri hakkında şu iyidir vs demesi fikir değil yani.bu ne agresiflik böyle adam görüs bildiriyor ve böyle bi hakka sahip çünkü burası forum yani insanların insanlarla görüsüp bilgi aldıgı yer yani farklı görüşlere saygı duyulaçak yer
İbrahim bey. Hadsiz konuşmalarda bulunmayın. Forum sitelerinde görüş saygı ve özgür düşünce kuralı olduğunu unutmayın. Egonuzu bir kenara koyup eleştirelere saygılı yaklaşın. Eleştiri kabul edemiyorsanız düşüncelerinede insanların agresif değil kibar yaklaşın.Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin.
Bu hadsiz bir konuşma değil uyarıdır. Hadsiz olduğunu düşünüyorsan raporlayıp geri bildirim bekleyebilirsin. Yaptığının eleştiri olmadığının farkına varman dileğiyle.İbrahim bey. Hadsiz konuşmalarda bulunmayın. Forum sitelerinde görüş saygı ve özgür düşünce kuralı olduğunu unutmayın. Egonuzu bir kenara koyup eleştirelere saygılı yaklaşın. Eleştiri kabul edemiyorsanız düşüncelerinede insanların agresif değil kibar yaklaşın.
Bu iyi bu kötü demesi bi fikirdir zaten ama kendi fikridir yani adamın baska bi mouse önermesi normal bir şey dirBu görüş değil veya fikir değil dostum. Belirli bir özellikleri olan ki iki mouse arasında bu şekilde fikir belirtilmez. Belirtilirsede fikir olmaz zaten. Çünkü özellikler sabit. He şunu diyebilir mouse boyutu büyüktür eline göre değildir. Veya tutuş şekline uymuyordur bunlar tercih ve kullanıma göre değişen şeyler. Direk özellikleri hakkında şu iyidir vs demesi fikir değil yani.
Burda kimse kimseden üstün değil benim bir yanlış konuşma hitap şeklim var ise adminler gelir. Uyarı yapar görüyorum ki sizde admin değilsiniz. ( paylaşımcı üye ) olduğunuzu unutmayın. Konuyu kapatalım mümkünse benimle iletişimde kurmayın. İyi forumlar.Bu hadsiz bir konuşma değil uyarıdır. Hadsiz olduğunu düşünüyorsan raporlayıp geri bildirim bekleyebilirsin. Yaptığının eleştiri olmadığının farkına varman dileğiyle.
Önermesi normal ona kimse bir şey diyemez zaten. Ama net bir şekilde bu iyidir demesi yanlış. Aynı özellikteki iki sensör var arada. Ne konuda iyidir dedim. Sensör dedi. Bu sensörden iyi olması için Focus + falan olması lazım ki iyi diyebilsin.Bu iyi bu kötü demesi bi fikirdir zaten ama kendi fikridir yani adamın baska bi mouse önermesi normal bir şey dir
Ben öyle bir şey söylemedim zaten. Ben kendi konuşmamdan bahsediyorum zaten. Eğer konuşmamda bir hadsizlik veya kaba bir tabir kullandığımı düşünüyorsan raporlayabilirsin dedim. Üye veya forum sahibi bile olmam bir şey değiştirmez. Bilmediğin konuda direk net olarak bu bundan iyidir diyemezsin. Bu yanlış bilgidir.Burda kimse kimseden üstün değil benim bir yanlış konuşma hitap şeklim var ise adminler gelir. Uyarı yapar görüyorum ki sizde admin değilsiniz. ( paylaşımcı üye ) olduğunuzu unutmayın. Konuyu kapatalım mümkünse benimle iletişimde kurmayın. İyi forumlar.
Yok anlatamıyorum galiba. Sensörünün daha iyi olduğuna dair kanıt getir dostum. Laflarımı çarpıtma ben 3335 daha iyi demedim. Eşit olduğunu savunuyorum sabahtan beri. Heronun bu sensörden iyi olduğunu savunan sensin. Ayrıca Focus + bu sensörlerin hepsinden iyidir. İvmelenme ve IPS değerleri zaten daha iyi bunun için kaynak olarak Focus + özelliklerine bakabilirsin.İbrahim bey. Kendi düşünce özgürlüğüm var. Logitech , Lenovadan daha iyi mouse da bundan iyi görüntüsüde daha iyi rgb şeritte daha iyi. Kablosuda daha iyi aşığım logitech e kime ne ? Bu öznel kişisel tercihim. Gelelim sensör e 3335 sensör hero focus özellikten daha iyi değil. İstediğiniz FPS oyuncusuna sorun araştırın. Daha fazla sizinle iletişim kurmak istemiyorum.
Dostum ? Hitap şeklinize tekrar dikkat edin. Ben konu mu açtım 3335 sensör , hero focus dan daha iyi diye. Sizin konunuza yorum yaptım evet daha iyi. Oynayın anlayın herşey kağıt üstüne bakmayın.Yok anlatamıyorum galiba. Sensörünün daha iyi olduğuna dair kanıt getir dostum. Laflarımı çarpıtma ben 3335 daha iyi demedim. Eşit olduğunu savunuyorum sabahtan beri. Heronun bu sensörden iyi olduğunu savunan sensin. Ayrıca Focus + bu sensörlerin hepsinden iyidir. İvmelenme ve IPS değerleri zaten daha iyi bunun için kaynak olarak Focus + özelliklerine bakabilirsin.
1. Dostum kötü bir tabir değil.Dostum ? Hitap şeklinize tekrar dikkat edin. Ben konu mu açtım 3335 sensör , hero focus dan daha iyi diye. Sizin konunuza yorum yaptım evet daha iyi. Oynayın anlayın herşey kağıt üstüne bakmayın.
Lütfen yapsın.@ugur.gozaydin lütfen kişiye gerekli uyarıyı yapar mısınız.
Ben sizin dostunuz değilim. Tartışmalarda kullanılan dostum şeklinde konuşmalar sizde biliyorsunuz ki kışkırtmaya yönelik. Bu şekilde benimle iletişim kurmayın.1. Dostum kötü bir tabir değil.
2. Hero focustan daha iyi değil.
3. Sürekli oyun oynuyorum. Deathadder V2 mouse sahibim. Focus + farkı bariz belli.
4. Kağıt üstündeki değerler gerçekleri gösterir buna senin inananıp inanmaman inan umrumda bile değil.
Mümkümse hiç iletişim kurma benimle. Kışkırtmak gibi niyetim yok. Doğru olanı savunuyorum. Kafanda doğru kabul ettiğin bilgileri savunmuyorum.Ben sizin dostunuz değilim. Tartışmalarda kullanılan dostum şeklinde konuşmalar sizde biliyorsunuz ki kışkırtmaya yönelik. Bu şekilde benimle iletişim kurmayın.