Lenovo V155-15API Notebook Cihaza Yüklenmesi Gereken İşletim Sistemi

Ulaş Taş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar;

Forumdan @ugur.gozaydin arkadaşımızdan aldığım destek sonucu Lenovo V155-15API AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 81V50010TX  adlı notebook`u satın aldım. 
Sormak istediğim gelen notebook`a hangi işletim sistemini yükleyeceğim. Windows10`un uzantılarından hangisi tam olarak bilmediğimden soruyorum. XP kullanıcısıydım sonrasında da bir daha bilgisayara el değdirmedik. Yeni gelen işletim sistemlerine de hiç merak salmamış birisi olarak acayip bilgisizim. Önerilerinize ihtiyaç duydum. 
Kolay gelsin.
Syg.

KS

Ulaş Taş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hayırlı olsun diyorum.

Windows 10 Pro 64bit kurun daha iyisi yok şuan Windows dünyası için.

Bu uzantıları filan var onları sormak istemiştim yükleyeyim o zaman ben bakayım şunlara ?

KS

Ulaş Taş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
%91 de duruyor hocam microsoft un sitesinden indirdim cd ile format atıyorum ilk dosya hatalı dedi tekrar denedim simdi de duruyor öyle. Usb ile atayim dedim rufus ile isoyu hallettim usb yi hiç bi şekilde görmüyor. UEFI ayarını filan da bios dan ayarladım yok olmuo ne yapicam ben simdi buna

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
USB aygıtınızı RUFUS ile doğru yazdırdığınızdan emin misiniz? Fat32 olarak GPT biçiminde yazılacak USB aygıtına Windows. Sonra USB 2.0 yada 3.0 bir birime ki arka panele takıyorsanız tepedeki klavye, mouse veya BIOS için olan soketlere değil takıp denediğinizden emin olun.

KS

Ulaş Taş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamam hocam hallettim sıfır 3 4 tane dvd harcadım ama oldu internette satılan lisans anahtarlarından da satın aldım şu an laptop ile yazıyorum daha yeni bitti :d usb sanırım eski olduğu için görmedi dvd ile hallettim yarın detaylı bakarım ona neden çalıştırmadığına teşekkür ederim şimdilik deneyemiyorum iş yerinde pc yi kurcalar izlenimlerimi iletirim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri