Leptopa Sıvı Döküldü

Ice-Man

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar, dün leptopuma kazara maden suyu döküldü ve hemen müdahaleleri yaptım direkt ters çevirdim peçeteyle sildim iyice kuruladım sonra leptopu elime aldığımda bütün tuşlar çalışıyordu ancak 5 dakika sonra tekrar denediğimde leptopta 4 tuş çalışmamaya başladı ben de direkt tuşların içine baktım sıvı var mı diye yoktu ve bir süre ters çevirdikten sonra pirince yatırdım. Sabah kalktığımda yine bütün tuşlar çalışıyordu ama bir tuşa bastığında iki harf yazıyordu ben de tekrardan kurutmaya bıraktım ve az önce yine baktım önceden çalışan tuşların bir kısmı daha çalışmıyor şeklindeydi bu içinin hala kuru olmadığı anlamına mı geliyor çünkü sürekli gidip gidip geliyor tuşların yazma olayı. Ne yapmam lazım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cihazı açıp devre kartına bakın. Oksitlenme yapmıştır büyük ihtimalle devre kartında bazı yerler. Yumuşak uçlu silgi ve kuru bir diş fırçası ile iyice temizleyin ve 1 gün nem olmayan ne çok sıcak ne çok soğuk bir yerde tutun cihaz. Ilık bir ortam olsun. Ayrıca hala sıvı olabilir cihazda dikkatli olun elektriğe tam anlamıyla nem ve sıvı olmadığından emin olup takın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri