Fiyat/Performans Lian Li 207 Kasa İçin Am5 Anakart Ve Sistem Tavsiyesi

LCxiR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Ekran Kartı
Rx 7800 XT
Am5 sistem diziyorum şuan elimde Ryzen 5 7500F işlemci var Ekran kartını sonra düşünüyorum (RX 7800 3 fanlı modeli olabilir)

Kasam bu : https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-...tower-kasa-p-52727?utm_campaign=akakce&v=1.39

Bu kasaya uygun ayrıca Kasanın ve sıvı soğutucunun fanlarını kontrol edebileceğim Anakart Arıyorum. (Limit 7 bin)
Ana karttan sonra sırasıyla
1) Moduler Psu Arıyorum 750 , 800 yada 850 wolt F/P (kronik coil whine sesi olmazsa çok iyi olur) ( Anakarta da uyumlu) ( Limit : 3-5 Bin TL
2) 16*2 RGBLi Düşük CL değerli Ram Arıyorum (3-5 Bin limit) (Önerilen anakarta uyumlu) (Limit : 2-5 Bin TL )
3) 360mm Sıvı soğutucu mümkünse beyaz (Sıcaklığı gösteren ekranıda olsa tadından yenmez :D ) ( Limit : 3-5 Bin TL )
Bazı Parçaları taksit ile alacağım

KS

LCxiR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Önerdiğiniz anakartta kasa ve sıvı soğutma fanlarının hızını,rgbsini kontrol edebileceğim bir yazılım var mı acaba önceden kullanmadığım için bu ürünü bilmiyorum ayrıca kasa atx önerdiğiniz anakart EATX sanırım biraz büyük

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Önerdiğiniz anakartta kasa ve sıvı soğutma fanlarının hızını,rgbsini kontrol edebileceğim bir yazılım var mı acaba önceden kullanmadığım için bu ürünü bilmiyorum ayrıca kasa atx önerdiğiniz anakart EATX sanırım biraz büyük
O zaman standart Asus ya da MSi B650 Anakart serisine bakmanız gerekli :

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri