- Tepki
- 1,169
50 euroya asus yapsak daha mı mantıklı?
Bütçeye göre +/- değişiklikler yapılabilir.
Senin kart gayet güzel, niye takıldın bu kadar.
50 euroya asus yapsak daha mı mantıklı?
Bilmiyorum genelde msi asus daha iyi gibi duruyor videolarda felanda en çok onları görüyom bi tık rahatsız oldum nedenseBütçeye göre +/- değişiklikler yapılabilir.
Senin kart gayet güzel, niye takıldın bu kadar.
Ekli dosyayı görüntüle 10129
Ön yargılı olma. Marka ve model gayet iyi.Bilmiyorum genelde msi asus daha iyi gibi duruyor videolarda felanda en çok onları görüyom bi tık rahatsız oldum nedense
25 kasımda başlıyormuş indirimlerÖn yargılı olma. Marka ve model gayet iyi.
Zaten zamanın var, istersen kartı araştırabilirsin.
25 kasımda başlıyormuş indirimler
Yok 2550 küsür bişey etti ben hesapaldığımdaŞu an için;
O paylaştığım devasa kasayı alsan bile kasa 2.400~2.500 civarına denk geliyor.
Monitörü de eklesen, kasa+monitör 2.750'ye yakın oluyor.
Kasım indirimlerinde bu bileşenler ile toplamda 2.500'e düşerse iyi olur.
Sen o zamana kadar bütçeyi biraz daha esnetirsen, duruma göre yükseltmeler yapılabilir.
Örnek veriyorum CPU 5800x yerine 5900x koyarsın vs. vs.
Yok burda iyi indirim yapılır diye düşünüyorum belki bi 3090 ti 5900x bile alınabilirYok 2550 küsür bişey etti ben hesapaldığımda
Yok 2550 küsür bişey etti ben hesapaldığımda
Yok burda iyi indirim yapılır diye düşünüyorum belki bi 3090 ti 5900x bile alınabilir
EvetSanırım şu anda monitör ve o büyük kasa dahil 2.550 tutuyor. Doğru mu?
Bi daha hesapladım bu çıktı eksik mi yaptım acabaSanırım şu anda monitör ve o büyük kasa dahil 2.550 tutuyor. Doğru mu?
Muhtemelen unuttuğun bileşen vardır. Sıvı soğutma ekledin mi?Bi daha hesapladım bu çıktı eksik mi yaptım acaba
3090 ti felan 100 euro fln ucuzlamışMuhtemelen unuttuğun bileşen vardır. Sıvı soğutma ekledin mi?
2.000 limit varken, kasa ve soğutma için €300~355 kalıyordu. (depolama çok ucuz, her türlü alınır)
O paylaştığım devasa kasa zaten 450 civarındaydı. Yani bu kasayı alsan soğutmasız 2.100 oluyor.
Soğutmaya da ortalama 150 civarı ödersin. 2.250 yapıyor. Monitör de 250'ydi. Etti 2.500
Totalde garantisi vs. eklediğinde de düz hesap 2.550, bilemedin 2.600 yapıyor. (Kasa + monitör vs hepsi dahil)
Dediğin indirim döneminde tüm bileşenlerde ucuzlama olsa, totalda 2.000~2.200 arasına gelse, mis gibi olur.
evet yanlış hesaplamışım birşeyi ama cidden güzel indirimler gelmeye başladı bileMuhtemelen unuttuğun bileşen vardır. Sıvı soğutma ekledin mi?
2.000 limit varken, kasa ve soğutma için €300~355 kalıyordu. (depolama çok ucuz, her türlü alınır)
O paylaştığım devasa kasa zaten 450 civarındaydı. Yani bu kasayı alsan soğutmasız 2.100 oluyor.
Soğutmaya da ortalama 150 civarı ödersin. 2.250 yapıyor. Monitör de 250'ydi. Etti 2.500
Totalde garantisi vs. eklediğinde de düz hesap 2.550, bilemedin 2.600 yapıyor. (Kasa + monitör vs hepsi dahil)
Dediğin indirim döneminde tüm bileşenlerde ucuzlama olsa, totalda 2.000~2.200 arasına gelse, mis gibi olur.
Paylaştığım bileşenlerden yukarıya çıkabilirsin. Ama daha aşağıya inmene gerek yok.evet yanlış hesaplamışım birşeyi ama cidden güzel indirimler gelmeye başladı bile
Tamamdır sorum olursa sorarımPaylaştığım bileşenlerden yukarıya çıkabilirsin. Ama daha aşağıya inmene gerek yok.
İndirimleri beklemeden ve bütçede aşım yapmadan 5800x + RTX 3090 alabiliyorsun.
Bütçen yükselirse veya indirimler artarsa, duruma göre değişiklikler yapılabilir.
Zaten bileşenleri biliyorsun, sen ara sıra takibini yaparsın.
Tamamdır sorum olursa sorarım
360hz monitör nasıl olur ?Sorun değil, forumda olduğum sürece yardımcı olurum.
Herhangi bir gelişme olursa haber verirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
360hz monitör nasıl olur ?
Ama onlar 500 euro gibi bişey ben önceden onu almayı düşünüyordumÖzelliklerine bakmak gerek.
Ama sana baktığımız hem fiyat, hem özellik olarak gayet iyiydi.
Bunların hepsi 1080pAma onlar 500 euro gibi bişey ben önceden onu almayı düşünüyordum
Şu üçü var
Sanırım zaten 1440p 360hz yokBunların hepsi 1080p
Sana baktığımız bunun yarı fiyatı ve 27" QHD