Lian Li O11 Dynamic Mini White Kasa Alınır mı?

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Kasa güzel fakat PSU bulmakta zorlanabilirsiniz. SFX boyutunda destekliyor.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
Sizce alınır mı arkadaşlar benim çok dikkatimi çekti fiyatına göre bence çok güzel...
Bu tarz önü ve solu camlı olan kasalara Showcase deniliyor. Bu kasaların genelde hava akışları çok iyi olmuyor mesh olanlara nazaran. Ayrıca 2000₺ olmasına karşına hiçbir fanı yok. Eğer bütçe sıkıntınız yoksa ve güzel, showcaselik bir sisteminiz varsa güzel bir kasa. Ama performans için alıyorsanız almayın.

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
Mini değilde normal modeli tercih edilebilir fakat bu kasa ile aynı tasarıma sahip daha uygun fiyatlı bir çok kasa var.

Bende Xigmatek olanı var Aquarius Plus modeli. Ufak bir trick ile hava akışı gayet iyi oldu.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Kasa güzel ve arkadaşımızın dediği gibi Showcase bir model. Ancak 1.900TL gibi rakama satılıp, içerisinde fan olmayışını ben kabullenemiyorum. Bir fan şu anda olmuş 350-400TL (adam akıllılar). Ee bu kasaya koymak isteyeceğiz 6 tane. Ne oldu? 2.400TL fiyat.

6 tane gelmesini bekleyemeyiz tabii ki ama en azından stok halde bir 3 fan gelmesi lazım. 800 TL satılan Bitfenix kasada bile 4 tane 120mm ARGB fan geliyor. Bunun özelliği nedir?

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Kasa güzel ve arkadaşımızın dediği gibi Showcase bir model. Ancak 1.900TL gibi rakama satılıp, içerisinde fan olmayışını ben kabullenemiyorum. Bir fan şu anda olmuş 350-400TL (adam akıllılar). Ee bu kasaya koymak isteyeceğiz 6 tane. Ne oldu? 2.400TL fiyat.

6 tane gelmesini bekleyemeyiz tabii ki ama en azından stok halde bir 3 fan gelmesi lazım. 800 TL satılan Bitfenix kasada bile 4 tane 120mm ARGB fan geliyor. Bunun özelliği nedir?
Lian li fan konusunda çok cimri. Tercih etmeme sebebim bu oldu benim. 2.5k’ya geçen ay kasa alacaktım seçeneklerden biri lian li idi. Ama içine full fan almam gerekiyordu. Phanteks p600s alıp 1 tane 120mm fan ekleyerek işi çözdüm.

08139A64-1E9F-4035-B3F4-116B9CA1285A.jpeg

Arka fan RGB çerçevesiz geldi. Onuda kendim ekledim. Ön taraf 3x120mm Rgb olmayan Phanteksin kasayla gönderdiği fan. Tek eleştirim ön fanları 2x120mm ve rgbsiz göndermeleri.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Lian li fan konusunda çok cimri. Tercih etmeme sebebim bu oldu benim. 2.5k’ya geçen ay kasa alacaktım seçeneklerden biri lian li idi. Ama içine full fan almam gerekiyordu. Phanteks p600s alıp 1 tane 120mm fan ekleyerek işi çözdüm.
Ekli dosyayı görüntüle 322

Arka fan RGB çerçevesiz geldi. Onuda kendim ekledim. Ön taraf 3x120mm Rgb olmayan Phanteksin kasayla gönderdiği fan. Tek eleştirim ön fanları 2x120mm ve rgbsiz göndermeleri.

Bende doğru bir karar. Fan koyulmayan bir kasa demir yığınından başka bir şey değil bence.

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366

Bu kasa da çok kullanıldı ama kullanan arkadaşların sıcaklık performansı yüksek olduğu konusunda bir kaç bilgi almıştım. Fakat ben içerisine sistem kurmadığım için, kesin bir bilgi paylaşamıyorum. Showcase bir kasadır. İçerideki parçaları güzel gösterir. Hava giriş kanalları biraz az.

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Bu kasa da çok kullanıldı ama kullanan arkadaşların sıcaklık performansı yüksek olduğu konusunda bir kaç bilgi almıştım. Fakat ben içerisine sistem kurmadığım için, kesin bir bilgi paylaşamıyorum. Showcase bir kasadır. İçerideki parçaları güzel gösterir. Hava giriş kanalları biraz az.
peki siz bana atx kasa önerebilir misiniz.

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83

-
bu kasa nasıl hocam ?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Lian Li O11 Dynamic Mini - Bu sınıftaki en iyi kasadır. Hava akışı diğer kopyalarına göre daha başarılıdır. Fan olarak oldurmanız gerekiyor tek sıkıntısı bu.

SFX PSU konusunda da piyasada bu sınıfta PSU modelleri önceki gibi bulunmaz değil. Pek çok iyi ürün var SFX PSU olarak piyasada. Örnek yine Lian Li markasının Lian Li SP750 750W SFX 80 Plus Gold 92mm Full Modüler Power Supply - 1.910 TL bu ürünü var piyasada.

COUGAR MX440 kasasını öneririm ama bence o parayı hakketmiyor ki ben PSU bileşeninin her zaman maddi açıdan bir problem yoksa ayrı alınması taraftarıyım.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Piyasadaki neredeyse tüm ön , yan cam tasarımlı showcase kasalar Lian'li nin çakmaları , fan olayına daha farklı bakıyorum okuduğum yorumlardan . Neden bu kasada rgbsiz 3 tane fan olsun ki ? En başta bu veya bu kasanın xl modeli bir kasayı alacaksam eğer 9 adet uni fan'ı almayı gözden çıkartmış olmak gerekiyor. Aynısını corsair de yapıyor hem de üst seviyeye ilk adım kasalarında dahil .(4000d mesh ve düz panel tüm kasaları) Asus da yapıyor aynısını (gt 501 kapalı tasarım) . Ki bu kasanın xl modeli hem piyasaya yön veren hem de doğru fan kombinasyonu ile gayet serin bir kasa iken bu durum gayet normal. 4000d mesh modeldeki 2 fanı kaldır at , fan var demek için konmuş fanlar. NZXT ye değinmedim bile. Kasa'nın xl modeli çok şık çok güzel , içini doldurabileceksen düşünmeden almalısın.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Lian Li O11 Dynamic Mini - Bu sınıftaki en iyi kasadır. Hava akışı diğer kopyalarına göre daha başarılıdır. Fan olarak oldurmanız gerekiyor tek sıkıntısı bu.

SFX PSU konusunda da piyasada bu sınıfta PSU modelleri önceki gibi bulunmaz değil. Pek çok iyi ürün var SFX PSU olarak piyasada. Örnek yine Lian Li markasının Lian Li SP750 750W SFX 80 Plus Gold 92mm Full Modüler Power Supply - 1.910 TL bu ürünü var piyasada.

COUGAR MX440 kasasını öneririm ama bence o parayı hakketmiyor ki ben PSU bileşeninin her zaman maddi açıdan bir problem yoksa ayrı alınması taraftarıyım.
Birader sen canım mısın :) ben mesajı yazarken yazmışsın . Eline sağlık.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri