Maksimum bütçeniz nedir hocam. @GreeweGENELLİKLE OYUN İÇİN KULLANACAĞIM BU ÜRÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM BU FİYATTA DAHA İYİ ÖNERİNİZ VAR MIDIR TEŞŞEKKÜR EDERİM.
Alınmaz deathadder v2 mini bakGENELLİKLE OYUN İÇİN KULLANACAĞIM BU ÜRÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM BU FİYATTA DAHA İYİ ÖNERİNİZ VAR MIDIR TEŞŞEKKÜR EDERİM.
Tam ölçüsü nedir500 TL FALAN
ELİM BİRAZ BÜYÜK AMA
İNTERNET CAFEDE TAKILIYORDUM BU FAREDEN VARDI Bİ SIKINTISI YOK GİBİYDİKronik sorunları olan bir ürün diye biliyorum , alınmaz.
İnternet üzerinde biraz araştırma yaparsanız çok şikayetçisi var , alıp sıkıntısız kullananlarda var tabii ki ama genelde önerilmez. Birde yazıları küçük yazarsanız sevinirim.İNTERNET CAFEDE TAKILIYORDUM BU FAREDEN VARDI Bİ SIKINTISI YOK GİBİYDİ
TAM BİR ÖLÇÜ VEREMİYORUM AMA İPHONE 7 PLUSDAN BİRAZ DAHA BÜYÜKTam ölçüsü nedir
Hocam yani ben nereden anlayabilirim böyleTAM BİR ÖLÇÜ VEREMİYORUM AMA İPHONE 7 PLUSDAN BİRAZ DAHA BÜYÜK
restoranda çalışıyorum şuan ondan dolayı capslock sürekli açık kusura bakmayınİnternet üzerinde biraz araştırma yaparsanız çok şikayetçisi var , alıp sıkıntısız kullananlarda var tabii ki ama genelde önerilmez. Birde yazıları küçük yazarsanız sevinirim.
maalesef ölçebileceğim birşey yok şuanHocam yani ben nereden anlayabilirim böyle
Ölçünce atarsınızrestoranda çalışıyorum şuan ondan dolayı capslock sürekli açık kusura bakmayın
maalesef ölçebileceğim birşey yok şuan