merhaba mouse almak istiyorum üst segment ama çok kafamı karıştırdı superlightın double click gibi sorunları var birde skatezleri kötü gibi. razerin viper modelleri daha iyi gibi geldi ne tavsiye edersiniz bütçe 4k civarları
Tutuş şeklinize ve el boyutunuza göre tercih yapmak en doğrusu. Şuan kullandığınız mouse ve tutuş şekliniz nedir ?merhaba mouse almak istiyorum üst segment ama çok kafamı karıştırdı superlightın double click gibi sorunları var birde skatezleri kötü gibi. razerin viper modelleri daha iyi gibi geldi ne tavsiye edersiniz bütçe 4k civarları
claw şeklinde tutuyorum birde şuan steel series rival 3 var aslında güzeldi idare ediyodu beni ama baya arızalanmaya başladı.almışkende iyi birşey almak istiyorumTutuş şeklinize ve el boyutunuza göre tercih yapmak en doğrusu. Şuan kullandığınız mouse ve tutuş şekliniz nedir ?
![]()
Fantech Helios II Pro XD3V3 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Lamzu Atlantis Mini Pro 4K Wireless Mouse
Beyaz ve Elegant renkler, ayrı satılan Lamzu 4K Dongle ürünü ile 4000hz performansı sağlamaktadır. Siyah renk modelin kutu içeriğinde Dongle ürünü bulunmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade...wraithesports.com
![]()
Logitech G PRO X Superlight 2 Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G PRO X Superlight 2 Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO X Superlight 2 Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 5.369,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rival 3 elinize uyuyorsa şu siteden bu attığım mouseleri rival 3 ile karşılaştırabilirsiniz.claw şeklinde tutuyorum birde şuan steel series rival 3 var aslında güzeldi idare ediyodu beni ama baya arızalanmaya başladı.almışkende iyi birşey almak istiyorum
delux m900 pro bakılabilirclaw şeklinde tutuyorum birde şuan steel series rival 3 var aslında güzeldi idare ediyodu beni ama baya arızalanmaya başladı.almışkende iyi birşey almak istiyorum
Pek iyi değil diyorlardı mcu batarya konusunda. m800 ultra alın daha iyi diyen görmüştüm.delux m900 pro bakılabilir
peki ya hocam fantech helios 2 pro XD3V3 mü yoksa delux m900 mü?delux m900 pro bakılabilir
fantech ağır gibi birdepeki ya hocam fantech helios 2 pro XD3V3 mü yoksa delux m900 mü?
m900 pro 63gram fantech 55gram nası daha ağır. M900 pro alınmaz. Bütçenize göre daha düşük fiyatlı zaten o yani fantechin fiyat bandında değil karşılaştırılamaz.peki ya hocam fantech helios 2 pro XD3V3 mü yoksa delux m900 mü?
fantech ağır gibi birde
83 gram yazıyor sandım hocam gormemisim pardonm900 pro 63gram fantech 55gram nası daha ağır. M900 pro alınmaz. Bütçenize göre daha düşük fiyatlı zaten o yani fantechin fiyat bandında değil karşılaştırılamaz.
o zaman fantechi alıyorum iyiysem900 pro 63gram fantech 55gram nası daha ağır. M900 pro alınmaz. Bütçenize göre daha düşük fiyatlı zaten o yani fantechin fiyat bandında değil karşılaştırılamaz.
Fiyatına göre en başarılılardan biri. Alırken SWAR50 kodunu kullanabilirsiniz 50tl indirim yapıyordu herhalde83 gram yazıyor sandım hocam gormemisim pardon
o zaman fantechi alıyorum iyiyse