Logitech G PRO X vs HyperX Cloud II Wireles vs G435 Lighspeed Hangisini Alayım?

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba,

Kulaklık almayı düşünüyorum aklımda bir kaç model var aranızda kullananlar varsa iyisiyle kötüsüyle fikir verir misiniz?
Lütfen marka fanatikliği yapmayın.

• İlk model - Logitech g pro x

• İkinci model -  Hyper x cloud II wireless

• Üçüncü model - Logitech g g435 lightspeed

Farklı model öneriniz varsa onları da yazabilirsiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Oyuncu kulaklığı tavsiye

Cloud 2 Wireless pek sevilmedi. G PRO X öneririm kalitelidir. G435 ürünü F/P oranı yüksek bir model ama G PRO X varken ben tercih etmem.

Kablolu mu kablosuz mu ürün arıyorsunuz? Birde bütçe limitiniz nedir?

FERRUM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: Oyuncu kulaklığı tavsiye

G PRO X ne kadar kullanılmış?2.el kulaklık işi bence biraz sıkıntılı hijyen açısından.Cloud II tercih ederdim şahsen eğer kablolu modeli kadar iyiyse.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
RE: Oyuncu kulaklığı tavsiye

FERRUM' Alıntı:
G PRO X ne kadar kullanılmış?2.el kulaklık işi bence biraz sıkıntılı hijyen açısından.Cloud II tercih ederdim şahsen eğer kablolu modeli kadar iyiyse.

Kullanıcı 2. el yazmamış 1. model, 2. model diye ürünleri sıralamış ürün sıfır yani. Cloud 2 ürünün kablosuz versiyonu başarılı değil. Kablolu versiyonuysa artık eskisi kadar iyi değil. Eskidi artık ve güncelde çok daha iyi ürünler var piyasada.

KS

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
RE: Cvp: Oyuncu kulaklığı tavsiye

ugur.gozaydin' Alıntı:
Cloud 2 Wireless pek sevilmedi. G PRO X öneririm kalitelidir. G435 ürünü F/P oranı yüksek bir model ama G PRO X varken ben tercih etmem.

Kablolu mu kablosuz mu ürün arıyorsunuz? Birde bütçe limitiniz nedir?

Özellikle kablolu ya da kablosuz diye bakmıyorum.
fiyat olarak ise 2.000 - 2.500 TL

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Cvp: Logitech G PRO X vs HyperX Cloud II Wireles vs G435 Lighspeed Hangisini Alayım?

Üç kulaklık modelini de kullandım. Şöyle yorumlayabilirim;

1-) Logitech G PRO X modeli rahat, ses performansı iyi. Mikrofon kalitesine 10/8.4 civarı verebileceğim kulaklıktır. Ne çok ağır ne çok hafif. Olması gerektiği gibi. Malzeme kalitesi de üst düzey. Tercih edilebilir. Ben performansından memnun kalmıştım.

2-) HyperX Cloud II Wireless için aynı şeyleri pek söyleyemiyorum. Kablolu modeline karşın Wireless çok başarılı değil. 7.1 seçeneğine sürücü üzerinden bastığınızda sesler bir garip oluyor. Ses seviyesi çok değil. Basslar düşük. Tizler gayet iyi. Mikrofon kalitesi de 10/7.6 diyebileceğim modeldir. Malzeme kalitesi gayet iyi.

3-) Logitech G435 Lightspeed deneyimini geçen ay yaşadım. Çok hafif bir kulaklık. Kafanıza takınca unutuyorsunuz. Mikrofonu harici olmamasına karşın performansına 10/6.6 verilebilir. Arkada hafif dip ses bırakıyor. Diğer tarafta performansı ses konusunda çok iyi. Bass ve tizler Cloud II Wireless'a göre daha oturaklı ve hissettiriyor.

Logitech G435 Lightspeed İncelemesi;

[video=youtube]https://youtu.be/ETi-4fWQIBg[/video]

KS

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
RE: Cvp: Logitech G PRO X vs HyperX Cloud II Wireles vs G435 Lighspeed Hangisini Alayım?

OceanLaB' Alıntı:

1-) Logitech G PRO X modeli rahat, ses performansı iyi. Mikrofon kalitesine 10/8.4 civarı verebileceğim kulaklıktır. Ne çok ağır ne çok hafif. Olması gerektiği gibi. Malzeme kalitesi de üst düzey. Tercih edilebilir. Ben performansından memnun kalmıştım.

2-) HyperX Cloud II Wireless için aynı şeyleri pek söyleyemiyorum. Kablolu modeline karşın Wireless çok başarılı değil. 7.1 seçeneğine sürücü üzerinden bastığınızda sesler bir garip oluyor. Ses seviyesi çok değil. Basslar düşük. Tizler gayet iyi. Mikrofon kalitesi de 10/7.6 diyebileceğim modeldir. Malzeme kalitesi gayet iyi.

3-) Logitech G435 Lightspeed deneyimini geçen ay yaşadım. Çok hafif bir kulaklık. Kafanıza takınca unutuyorsunuz. Mikrofonu harici olmamasına karşın performansına 10/6.6 verilebilir. Arkada hafif dip ses bırakıyor. Diğer tarafta performansı ses konusunda çok iyi. Bass ve tizler Cloud II Wireless'a göre daha oturaklı ve hissettiriyor.

Hocam ben nedense Logitech g pro x e çok yakınım fakat şöyle bir sorum olucak. Baktığımda ürünün 1900 TL ye satılan bir modeli var, diğer yandan 1100 TL ye satılan 2. Nesil yenilenmiş modeli var aralarındaki fark nedir çözemedim. 1900tl ye satılan modelde ise kablolu yazıyor fakat görselde bir USB cihazı ve açıklamalarında ise pil takıldığı yazıyor kafam baya karıştı kablolu kulaklıkta pil nerede işimize yarar anlamadım. Amazondan bakıyorum bu arada

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
RE: Cvp: Logitech G PRO X vs HyperX Cloud II Wireles vs G435 Lighspeed Hangisini Alayım?

Umut Altınışık' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:

Hocam ben nedense Logitech g pro x e çok yakınım fakat şöyle bir sorum olucak. Baktığımda ürünün 1900 TL ye satılan bir modeli var, diğer yandan 1100 TL ye satılan 2. Nesil yenilenmiş modeli var aralarındaki fark nedir çözemedim. 1900tl ye satılan modelde ise kablolu yazıyor fakat görselde bir USB cihazı ve açıklamalarında ise pil takıldığı yazıyor kafam baya karıştı kablolu kulaklıkta pil nerede işimize yarar anlamadım. Amazondan bakıyorum bu arada

Logitech G PRO X modelinin hem kablolu, hem de kablosuz modeli var. Sanırım orada kafanız karışmış. Kablosuz model 1900TL civarından satılıyor.

Mesela Vatan'daki kablosuz;

Hepsiburada'daki kablolu;

Amazon'dan baktığınız ürün de %99 ihtimalle kablolu model. Linkini atabilirseniz bakalım.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Cvp: Logitech G PRO X vs HyperX Cloud II Wireles vs G435 Lighspeed Hangisini Alayım?

Logitech G 435 i o listeden kaldırmalısınız hocam , 1 ayı geçti kullanıyorum , tavsiye edebileceğim bir ürün değil. Gerekli tavsiyeler yapılmış ben de bir tavsiye ekleyeyim araştırın , https://www.akakce.com/kulaklik/en-...zlLXf6aJVpCLlWX3KhsCzpZJLxnQx8IkaAlV4EALw_wcB
İndirim ile 1800-1900 civarına düşebiliyor . Başarılı bir üründür.

KS

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

OceanLaB' Alıntı:
Umut Altınışık' Alıntı:

Logitech G PRO X modelinin hem kablolu, hem de kablosuz modeli var. Sanırım orada kafanız karışmış. Kablosuz model 1900TL civarından satılıyor.

Mesela Vatan'daki kablosuz;

Hepsiburada'daki kablolu;

Amazon'dan baktığınız ürün de %99 ihtimalle kablolu model. Linkini atabilirseniz bakalım.

Hocam öncelikle kablosuz 1900 ise direk onu alıcam çünkü amazonda 3.600 TL fiyatı var kablosuz olanın. Benim kafamı karıştıran ise şu
bu linkteki ürün 2. Nesil olarak geçiyor ve 500 TL daha ucuz : https://www.amazon.com.tr/Logitech-...4602853&sprefix=logitech+pro+x,aps,137&sr=8-2

Bu linkteki ise 1900 TL ve kablolu yazıyor  : https://www.amazon.com.tr/Logitech-...4603041&sprefix=logitech+pro+x,aps,137&sr=8-1

Şimdi bu 2 kulaklık arasında birisi 2. Nesil yazıyor yenilenmiş ama daha ucuz bu iki ürün arasındaki farklı anlamadım.
1900 TL olan linkteki ürün kablolu yazıyor kablosuz 3600 TL yazıyor işin içinden çıkamadım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri