Logitech g203 sorun yaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Uzun süredir bu mouse yi kullanıyorum ve ayarlarını tuş atamalarını bile değiştirmedim fakat bu lanet olası windows 11 den kaynaklı olsa gerek soldaki tuşları resimdeki gibi ses yükseltip düşürmek için kullanıyorum en son gelen güncellemeden sonra ne zaman bassam windows resetleniyor oyundaysam alt tab atıyorum masaüstü kapanıp geri geliyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz ?
tam net anlatamamış olabilirim diye video linkini veriyorum : Valorant 2022.01.17 - 02.16.03.02.mp4 -  24.5 MB

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam,
mouse driverinizi kurduktan sonra üzerinde macro tuşlarının görevlerini farklı şekilde atayabilirsiniz. Sorununuz devam ederse veya daha önce denediyseniz tekrardan bilgi verirsiniz.

KS

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
BeratG' Alıntı:
Selam,
mouse driverinizi kurduktan sonra üzerinde macro tuşlarının görevlerini farklı şekilde atayabilirsiniz. Sorununuz devam ederse veya daha önce denediyseniz tekrardan bilgi verirsiniz.

mouse driver ve uygulaması kurulu açtığım konudaki görsel uygulamadan aldığım bir görsel hali hazırda kullanıyorum zaten fakat windows güncellemesi yaptıktan sonra bu sorun oluştu.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Logitech g203 sorun yaşıyorum

Sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin Windows güncellemesinden sonra oluştuysa bir problem olmuş olabilir.

KS

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
RE: Cvp: Logitech g203 sorun yaşıyorum

ugur.gozaydin' Alıntı:
Sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin Windows güncellemesinden sonra oluştuysa bir problem olmuş olabilir.

Hocam sorun düzeldi. Tahmin ettiğim gibi windows 11 e gelen bir güncelleme yüzünden olmuş.Bugün gelen farklı bir güncelleme sayesinde düzeldi.
sorun sadece mouse da değil klavyede " fn + ses kısma açma " üzerinden de yaşıyodum ama gelen güncellemeyi yapınca düzeldi.
sağolun hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri