Arkadaşlar Gamepower Bane kullanıyordum yaşadığım sıkıntılardan dolayı fareyi iade ettim. Elim tam oturuyordu Bane fareye ancak şimdi Logitech G203'e geçeceğim. Boyutlarıyla ilgili tam birşey bulamadım ama sizce küçük gelir mi?
ugur.gozaydin' Alıntı:G203 ürününün genel özellikler bu verdiğim linkte aşağıda yer alıyor. Ölçülerine göre karar verirsiniz.
Biraz eski bir ürün 2013 yılı çıkışlı. Özellikleri şunlar; 200 IPS Tarama + 50G İvmelenme + 1000Hz Raporlama Hızı - Bu özellikler G203 ürününden iyi ki G203 ürünü 200 IPS + 25G + 1000Hz özelliklerinde. Ancak F/P orağında iyi olsa bile ciddi bir oyuncu için 2 ürününde çok başarılı olduklarını söyleyemem. IPS özelliği 300 ve üzerinde olursa ideal hassaslığa ulaşır ciddi bir oyuncu için konuşuyorum. Aynı şekilde 35G ve üzeri idealdir ve 1000Hz aşağısı olmaması ciddi bir oyuncu için idealdir.3miRun' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:G203 ürününün genel özellikler bu verdiğim linkte aşağıda yer alıyor. Ölçülerine göre karar verirsiniz.
Hocam son bir şey daha soracağım
Drag click ve ips açısından Razer Deathhader önerir misiniz? Diğer sitelerde 330 TL civarındayken burada 224 sizce almalı mıyım?