LOGİTECH G231

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Hocalar, elimde Logitech G231 kulaklık var normalde memnunum fakat geçen gün steam de oyun oynarken oyun içinde konuşmak istediğimde sesim çok az gidiyor yani mikrofonu ağzıma değecek şekilde yaklaştırdığım da algılıyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim normalde ts3 olsun ses kayıt olsun güzel fakat Skype ve Steam üzerinden yaşıyorum bu sorunu Skype yine idare eder ama steam çok kötü durumda. Ses aygıtları bölümünden mic basını +30 Db'e getirdiğim halde durum bu şekilde daha aşağı çektiğim zaman hiç gitmiyor zaten sesim bu durumu düzeltmek için logitech G930 almayı düşünüyorum internette 2. El bi tane buldum ama acaba onun yerine 350 400 liraya sıfır bi kaliteli steam de bana sorun yaşatmayacak kulaklık mı alsam. Yardımcı olursanız sevinirim.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam o steamden kaybaklı aynı sorunu başka kulaklıklarda da biz yaşadık.Discord ve ts3 te bir problem yok ancak steamde bu problem yaşanıyor

KS

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki, hocam 2. El 300 liraya Logitech G930 almak mantıklı mı? G930 un performansı nasıl oyunlarda?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam 712 almayı düşünüyorum, siz hangisini önerirsiniz? Birde kablo kalitesi nasıl?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
712 ve LUNA kablo kaliteleri oldukça iyi. 712 ve LUNA aynı altyapıyı kullanıyorlar benzer özellikteler ama 712 'nin mikrofon kalitesi daha iyi. Birde 712 dışarıya fazla ses veriyor deniyor %75 civarında iken ses seviyesi gayet normal bir şekilde dışarıdan duyuluyormuş yüksek sesi var bundan rahatsız olursan LUNA 'yı al.

KS

mehmet's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kendi görüşüm, girişi jack olan kulaklıklarda bu sorun var gibi geliyor bana usb girişli 7.1 kulaklık aldım ve sorunu çözdüm.
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar öncelikle bir ses kartı alıp sorunu çözmeyi deneyebilirler.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
[quote="mehmet']
Kendi görüşüm, girişi jack olan kulaklıklarda bu sorun var gibi geliyor bana usb girişli 7.1 kulaklık aldım ve sorunu çözdüm.
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar  öncelikle bir ses kartı alıp sorunu çözmeyi deneyebilirler.
[/quote]

Kulaklık girişlerinden de kaynaklı olabiliyor.Önerilerin için teşekkür ederim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
USB girişinden bağlanan kulalklıklar kendi ses kartlarını kullanırlar ve anakartın ses özellikleri tamamen devre dışı kalır ayrıca USB olduğundan JAK arızası yaşamazsın ama her USB kullaklıktaki SES kartı iyi değildir bu yüzden biraz paraya kıymak gerekir bu konuda. 1500-2000 TL lik anakartın üzerindeki SES yongası ve kalitesine eş değer bir USB kulaklık fiyatı 500 TL üzerindedir ve anakarta o kadar para vermişken altında bir ürün kullanmak olmaz. Bu önerdiklerim giriş seviyesinde kaliteli ürünler ama söylediklerimden ayrı bu ürünler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri