Logitech G435 Tavsiye Eder misiniz?

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
Merhaba arkadaşlar,

Logitech g435 wireless kulaklığı almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
@BatuhanKLC sanırım kullandı bu ürünü ve hiç memnum değilim dediğini hatırlıyorum. G335 modeli de olabilir emin değilim. Ama ürünün genel olarak beğenilmeyen 2 şeyi var birisi mikrofon diğeri mesafe biraz fazla açılırsa bağlantı kopmaları sık oluyor deniyor yabancı kaynaklarda bilginiz olsun. Bilgisayar başında otururken sıkıntı yok ama biraz evin içinde gezeyim derseniz kulaklık takılıyken bu bağlantı sorununu yaşama ihtimaliniz var.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Teşekkürler Uğur , Berkant hala kullanıyorum artıları ; acayip hafif , rahat , ses kalitesi güzel .
- leri MİKROFON berbat , kötü değil bak berbat. Sesi sona kadar getir LoL oyna takım arkadaşın senden dinler oyun içi sesi. Kulaklığın sesi Mike gidiyor. Fiyatı da pahalı . Ederi gözümde 750 lira.

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
800tl ye 1 aylık2 çocuk babası mikrofon şikayetinden satan birinden aldım hocam deneyip göreceğim bugün harici mikrofon kullanırsan on numara kulaklık diye altını çizdi o abi

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Logitech G435 o fiyata kesinlikle etmiyor. Rakipleri karşısında pahalı kalıyor. Evet denildiği gibi hafif, rahat, esnek ve kullanımı çok iyi. Ancak ederinin üstünde satıldığını düşünüyorum piyasada.

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
Logitech G435 o fiyata kesinlikle etmiyor. Rakipleri karşısında pahalı kalıyor. Evet denildiği gibi hafif, rahat, esnek ve kullanımı çok iyi. Ancak ederinin üstünde satıldığını düşünüyorum piyasada.
Bu fiyat bandında tavsiyeniz nedir

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Logitech G435 kullanıyorum dış mikrofon olmadığı için mikrofon kötü evet ama oyun içi sesi aldığını hiç görmedim Valorant oynuyorum yüksek sesli olarak. Kulaklıktan memnunum şu anda @ugur.gozaydin hocam önermişti :D Kopmalar da olmuyor bende, tabi evin içinde kulaklıkla gezince mutfağa kadar anca gidiyorum o kadar gezince de bağlantı kopabiliyor.

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
Genel olarak öneriyorum canım sadece fiyatına göre yorum yaptım.
Uğur hocam mikrofon beni tatmin etmedi beklendiği üzere, steelseries artics 1 wireless almayı düşünüyorum aynı fiyata o konuda fikriniz nedir
Bir adet daha aynı fiyattan corsair Void elite wireless var siyah renk 1 yıl daha garantili bir öğretmen arkadaş satıyormuş ikisi arasında hangisini almalıyım corsair markayı denedik dip Ses yaşadık ama üründen kaynaklıydı galiba hocama sordum öyle bir sorunla karşılaşmamış. Artics 1 için Void elite karşılaştırması yapar mısınız hangisini alayım hocam teşekkür ederim şimdiden.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
AC 1 iyidir öneririm ki Corsair Void Elite Wireless ürünü de başarılı onu da öneririm. Corsair ürünlerin bazılarında evet bu dip ses sorunu var özellikle Void Elite serisinde ama Wireless modelini daha önce araştırmadım yada denk gelmedim bu dip ses sorunu için konuşuyorum.

Eğer dip ses sorunu kronik değilse Corsair alın derim eğer kronikse SteelSeries alın.

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
AC 1 iyidir öneririm ki Corsair Void Elite Wireless ürünü de başarılı onu da öneririm. Corsair ürünlerin bazılarında evet bu dip ses sorunu var özellikle Void Elite serisinde ama Wireless modelini daha önce araştırmadım yada denk gelmedim bu dip ses sorunu için konuşuyorum.

Eğer dip ses sorunu kronik değilse Corsair alın derim eğer kronikse SteelSeries alın.
ac1 i bi deneyelim öyleyse

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri