Logitech G435 vs Logitech G RRO X hangisi tercih edilmeli?

Berkin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hangisi alınır?İkisinden birini alırsam pişman olurmuyum

Müzik dinlemiyorum.Rahat olsun. Film izlerim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
Uğur hocamında dediği gibi bu iki ürün kıyaslanamaz.

Pro X her açıdan çok daha başarılı. Kullanıyorum memnunum, rahat ağırlık hissi bana şuana kadar vermedi kablolu modelini kullanıyorum. Film vs içinde gayet güzel hatta G-HUB desteği ile başarılı kullanıcı equlaizer ayarlarına tek tıkla erişebiliyorsunuz ve deyiminizi daha da iyi bir hale getiriyor.

Ama görünümede önem veriyorsanız tabi g435 i de tercihe göre seçebilirsiniz. Film dışında rekabetçi oyunlara ilginiz fazla ise G Pro X sizi daha da memnun edecektir.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
g435 için kulaklıktaki sesi mikrofona veriyor diyen ilk ve tek kişiyim , tavsiye etmiyorum , kanalımda videosu mevcut bakabilirsin.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
g435 için kulaklıktaki sesi mikrofona veriyor diyen ilk ve tek kişiyim , tavsiye etmiyorum , kanalımda videosu mevcut bakabilirsin.
G-Hub üzerinde bunun için bir ayar mevcut, adı "Ses Tonu" diye geçiyordu sanırım şuan bilgisayarda değilim bakamıyorum tam adına yinede bir kontrol etmenizde fayda olabilir.

Sorun bunda değilse yerel windows ses ayarlarında mikrofon için bilgisayarı dinle tarzı bir ayar vardı o da açık olabilir.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
G-Hub üzerinde bunun için bir ayar mevcut, adı "Ses Tonu" diye geçiyordu sanırım şuan bilgisayarda değilim bakamıyorum tam adına yinede bir kontrol etmenizde fayda olabilir.

Sorun bunda değilse yerel windows ses ayarlarında mikrofon için bilgisayarı dinle tarzı bir ayar vardı o da açık olabilir.
Dostum G435 G hub desteklemiyor o kulaklık , bahsettiğin ayarla da malesef alakası yok , A-B-C kişilerinin incelemeleri hatalı bu kadar . Videomun yorumlarına girersen yorumlarda da benle aynı şikayette olan insanları , hatta dürüstçe inceleme yapan kanalsın yazılarını görebilirsin. Doğru 1 dir. Bu kulaklık da e- spor oyunları için (teammade) ÇÖPTÜR. Onun dışında iyi kulaklık.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri