G-Hub üzerinde bunun için bir ayar mevcut, adı "Ses Tonu" diye geçiyordu sanırım şuan bilgisayarda değilim bakamıyorum tam adına yinede bir kontrol etmenizde fayda olabilir.g435 için kulaklıktaki sesi mikrofona veriyor diyen ilk ve tek kişiyim , tavsiye etmiyorum , kanalımda videosu mevcut bakabilirsin.
Dostum G435 G hub desteklemiyor o kulaklık , bahsettiğin ayarla da malesef alakası yok , A-B-C kişilerinin incelemeleri hatalı bu kadar . Videomun yorumlarına girersen yorumlarda da benle aynı şikayette olan insanları , hatta dürüstçe inceleme yapan kanalsın yazılarını görebilirsin. Doğru 1 dir. Bu kulaklık da e- spor oyunları için (teammade) ÇÖPTÜR. Onun dışında iyi kulaklık.G-Hub üzerinde bunun için bir ayar mevcut, adı "Ses Tonu" diye geçiyordu sanırım şuan bilgisayarda değilim bakamıyorum tam adına yinede bir kontrol etmenizde fayda olabilir.
Sorun bunda değilse yerel windows ses ayarlarında mikrofon için bilgisayarı dinle tarzı bir ayar vardı o da açık olabilir.