düzenledim hocamBir limit verirseniz iyi olur açıkçası. 2000 TL fiyatındaki bir üründe o fiyat bandı için F/P olarak nitelendirilebilir.
İstediğiniz bir özellik var mı? Ağırlık, 7.1 yada stereo, kumaş veya deri yastık gibi gibi şeyler?düzenledim hocam
hocam FPS oyuncusuyum csgo Ağırlıklı oyun oynuyorum yakında e spor lisans başvurusu da yapmayı düşünüyorum bu yolda beni en az 2 yıl idare edebilecek bir kulaklık 7.1 de cs go için faydalı değil, gelişmiş teknoloji özellik olarak olabilir kullanmaya bilirim deri yastık ve Stereo olması benim açımdan çok daha iyi olacaktırİstediğiniz bir özellik var mı? Ağırlık, 7.1 yada stereo, kumaş veya deri yastık gibi gibi şeyler?
Bence farklı marka ürünlere yönelin. Logitech markasında bütçenize çok iyi ürünler yok isteklerinizi karşılayan.hocam FPS oyuncusuyum csgo Ağırlıklı oyun oynuyorum yakında e spor lisans başvurusu da yapmayı düşünüyorum bu yolda beni en az 2 yıl idare edebilecek bir kulaklık 7.1 de cs go için faydalı değil, gelişmiş teknoloji özellik olarak olabilir kullanmaya bilirim deri yastık ve Stereo olması benim açımdan çok daha iyi olacaktır
teşekkür ederim hocam başka markalarda HyperX Cloud 2 öneriliyor bence eski bir kulaklık olarak kaldı, e spor arenasında simple gibi isimler logitech g pro x kullanıyor tabi bütçe aşıyor onu, velhasıl HyperX dışında da diğer markalar için öneriye açığım teşekkür ederimBence farklı marka ürünlere yönelin. Logitech markasında bütçenize çok iyi ürünler yok isteklerinizi karşılayan.
Ben zaten Cloud 2 önermiyorum. G PRO X ürünü Logitech markasında arada 1600 TL civarlarına düşüyor ama şuan pahalı tabi.teşekkür ederim hocam başka markalarda HyperX Cloud 2 öneriliyor bence eski bir kulaklık olarak kaldı, e spor arenasında simple gibi isimler logitech g pro x kullanıyor tabi bütçe aşıyor onu, velhasıl HyperX dışında da diğer markalar için öneriye açığım teşekkür ederim
teşekkür ederim hocamBen zaten Cloud 2 önermiyorum. G PRO X ürünü Logitech markasında arada 1600 TL civarlarına düşüyor ama şuan pahalı tabi.
Alternatif ses kalitesi gerçekten iyi ürünlerden öneriler yapacağım size.
çok teşekkür ederim hocam emeklerine sağlıkSharkoon B2 Stereo + 7.1 - 977 TL - İlk ürünü B1 olanı Cloud 2 rakibiydi bu yeni sürümü. Hem 7.1 hem STEREO olarak kullanılabilir. Ses ve mikrofonu başarılıdır.
Corsair HS55 Stereo Beyaz - 1.150 TL / Corsair HS55 Stereo Carbon - 1.158 TL - Yeni bir ürün ama yurtdışında beğenilen bir model.
Cougar Phontum S Stereo - 1.168 TL - Kaliteli bir ses + mikrofonu vardır. Sharkoon B2 ürününe alternatiftir. Sharkoon gibi Alman markasıdır.
Sharkoon Skiller SGH50 STEREO - 1.172 TL - 32ohm bir kulaklıktır. Beslemesi zordur ama beslemesi sorunsuz olursa ses kalitesi çok iyidir. Anakartta ALC1150 veya üzeri bir ses kartı varsa ki iyi kapasitörlerle desteklenmiş bir ses kartı bu ürünü tercih edebilirsiniz. 2000 TL fiyatındaki ürünleri aratmaz.
Razer BlackShark V2 STEREO + 7.1 USB Enhancer - 1.440 TL - Genelde online oyunlarda beğenilen bir üründür.