Logitech Unifying Sorunu

SlimPac

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba;

Logitech K270 wireless klavye aldım dükkana. Daha önceden de M280 wireless mouse kullanıyordum. K270’in içinden çıkan unifying alıcıya mouseu tanıtmaya çalışıyorum ancak görmüyor. Mouse yazılımını kaldırdım, alıcısını çıkarttım ama yine sonuç alamadım. Logitech resmi sitesinden yazılımlarını indirdim denedim yok yine yemedi. Mouse unifying destekli ancak ben beceremedim. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Logitech Unifying Sorunu

2 ürünün alıcısı farklıdır. Alıcılara tanımlı bir kod bloğu ürünü tanır ve ona göre işlem yapar. 2 ürünü aynı alıcı ile eğer set değillerse kullanamazsınız.

KS

SlimPac

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

M280 yazısının hemen yanında bi yıldız işareti var. O yıldız işaret olan bütün ürünleri unifying alıcılarına tanımlayıp iki ürünü tek alıcı ile kullanabiliriz diye biliyordum ben aslında. Öyle hatırlıyorum yani ki bir iki video da gördüm bununla ilgili aslında. Eski sürümünde uygulamadan "ürünü kaldırma" seçeneği vardı ama bu sürümde onu bulamadım. bilgisayar > yönet kısmından kaldırmıştım yazılımı.

Bir unifying alıcısına birden fazla ürünü aynı anda tanımlayabilirsiniz diyor logitech.

KS

SlimPac

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Tamamdır yarın ile iş bakacağım. Teşekkür ederim. Aslında bu tarz bir çok şey denedim ama bu PDF'i ilk defa gördüm belki farklı bir durum vardır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri