Lütfen Acil Yardım Deli Olucam

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Kameram yok diye pc ye droidcam indirdim, indirdiğim güne lanet olsun. Şimdi ps3 kamerasından aldım taktım obs uygulamayı görmüyo kamera test yaptığımda internetten ordanda görmüyo sadece gördüğü uygulama " droidcam " denetim masasında zaten çıkmıyo, dosya konumundan kaldırdım system32 - driverstore - filerepository içinde hala droidcam e ait 3 - 5 tane dosya var kaldıramıyorum izin yok diyo. Cl-eye uygulmasını indirdim kamera çalışıyo sıkıntı yok ama obs kamerayı görmüyor " audio " yani mikrofon olarak görüyor windows ta aynı şekilde mikrofon olarak görüyor. nasıl çözebilirim bu sorunu droidcam yüzünden mi görmüyor bilgisayarım bu kamerayı yardımcı olabilicek var mı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sistemi ilk uygulamayı kurduğunuz tarihe geri yükleme yapın yada format atın fazla karışmış sistem bir engel varsa kesin bu yöntemlerden birisi ile çözersiniz.

KS

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
farklı bir çözüm bulamaz mıyız mesela sistem neden kamera olarak görmüyor olabilir. İnternetten kamera test yaptığımda da kamera seçenekleri olarak görmüyor. Tek driver olarak cl-eye uygulaması var ordan çalıştığını görüyorum. ama obs - tarayıcı test siteleri ve windows hala kamera seçeneklerinde göstermiyor uygulamayı. Format atarım düzelmez ise kriz geçiririm internet hızım 10mbps o kadar oyunları tekrar kurmak sıkıntı olucak gta v falan var en basiti 80gb :D
ha bu arada cl-eye dışında amcap da indirdim test için o tür programlarda evet seçeneklerde bu kamera gözüküyo unutmadan söyliyim dedim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bir yazılım çakışması yada sistemde bir API silinmiş olabilir bunu böyle dene yanıl bulmaya uğraştığnız vaktin 10 da 1 i zamanda formak ayarak yada sitem ger yükleme yaparak çözme ihtimaliniz daha fazla. Ama şunu önerebilirim. Önce https://www.iobit.com/en/advanceduninstaller.php bu tarz bir yazılım ile gereksiz tüm kalıntıları dahil olmak üzere sitemdeki tüm kamera yazılımlarını kaldırın. Sonra sistemi yeniden başlatıp güncel sadece gerekli olan kamera yazılımını kurun ve böyle deneyin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri