LÜTFEN YARDIM EDİN !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan Seher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BU SORUNU ÇÖZMEM İÇİN NE YAPMALIYIM LÜTFEN YARDIM EDİN ÖDEVLERİMİ YAPAMIYORUM POWER POİNT AÇILMIYOR BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİNİ AÇMAYA ÇALIŞINCA ACILMIYOR LÜTFEN YARDIM resimag.com/p1/627d0b70f7.png

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 'unuz hasar görmüş ve onarım deneyebilirsiniz ancak işe yaramayabilir. Windows sıfırlama yada Format atmadan muhtemelen çözemeyeceksiniz.

Onarım süreci;
CMD (Komut İstemi) 'ni açın. (Başlata CMD yazıp sağ tıklayım yönetici olarak çalıştır deyin.)
Sonra açılan siyah pencereye aşağıdaki satırları yazın her satırdan sonra ENTER tuşuna basıp işlemin tamamlanmasını bekleyin.
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:repairSource\install.wim
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:repairSource\install.wim /LimitAccess
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:wim:repairSource\install.wim:1 /LimitAccess
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:C:\$Windows.~BT\Sources\Install.esd
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:C:\$Windows.~BT\Sources\Install.esd /LimitAccess
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:esd:C:\$Windows.~BT\Sources\Install.esd:1 /LimitAccess
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:repairSource\Install.esd
sfc /scannow

Bu satırların her biri Windows 'un eksik ve hatalı bölümlerini onarma işlemi yapacak ancak işe yaramayabilir.
Son olarak birde Windows 'un eksik kod kütüphanelerini kurun.
Windows 10 Kütüphane Paketi adlı bu verdiğim bağlantıdan her yıl için çıkan gerekli paketlere sahip indirin. x86 ve x64 tüm paketleri indirip kurun eğer kurma işleminde zaten kurulu diye uyarı alırsanız onar deyin. Tüm bu işlemlerden sonuç alamazsanız ya Windows sıfırlama yada Format işlemi uygulamalısınız anca bu şekilde çözülebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri