Lütfen Yardım

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
558
Bir şey değişmedi tuşa basıyorum güç geçmiyor basılı tutunca falan geliyor kafayı yedi
3 saniyede nasıl Cmos yaptın :D

Twinmos Ram markasına ulaşıcaksın Ramleri direk oraya göndereceksin Game Garaja değil.
Bu Biostar nasıl bir ankarttır sitesine bile girilmiyor veri aramak için.

KS

berke3536

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ben diyorum ki Game Garaj a değil Ram in kendi yetkili servisine gönder sadece Ram i gönder.

Ram in kutusunun üstünde yazar yetkili servis. Onlarla iletişime geç
Hocam bu sorunu direkt gamegaraja göndersem onlar çözse ben neden uğraşıyorum olması gereken onların bana sorunsuz ürün göndermesi değil mi

3 saniyede nasıl Cmos yaptın :D

Twinmos Ram markasına ulaşıcaksın Ramleri direk oraya göndereceksin Game Garaja değil.
Bu Biostar nasıl bir ankarttır sitesine bile girilmiyor veri aramak için.
Hocam 10 saniye kronometre tuttum tornavidayı o iki pinin üzerine değdirdim

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
558
Hocam bu sorunu direkt gamegaraja göndersem onlar çözse ben neden uğraşıyorum olması gereken onların bana sorunsuz ürün göndermesi değil mi

Hocam 10 saniye kronometre tuttum tornavidayı o iki pinin üzerine değdirdim
Ram den şüphe ediyordum sıkıntılı die, @yunusx36 direkt teşhisi koydu. Rami kutusunun üzerinde yazan servise gönderin uğraşmayın. Biostar anakart zaten sıkıntılı Biosu stabil değil, üzerine bir de CL36 Ram takılmış.

KS

berke3536

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ram den şüphe ediyordum sıkıntılı die, @yunusx36 direkt teşhisi koydu. Rami kutusunun üzerinde yazan servise gönderin uğraşmayın. Biostar anakart zaten sıkıntılı Biosu stabil değil, üzerine bir de CL36 Ram takılmış.
Hocam cmosu sıfırladım kasa çalışıyor şuan açıldı ama monitorüme ekran gelmedi bide saçma saçma sanki aragaz veriyormuş gibi yapıyor kasa anakar üzerinde dram cpu boot yanıyor ama ekran yok

Hocam cmosu sıfırladım kasa çalışıyor şuan açıldı ama monitorüme ekran gelmedi bide saçma saçma sanki aragaz veriyormuş gibi yapıyor kasa anakar üzerinde dram cpu boot yanıyor ama ekran yok
Ram servisine ne demek gerek

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
558

Anakarta güç geliyor ama Ram yüzünden sistem açılmıyor, açılınca da donma kasma oluyor kullanamıyorum sistem kilitleniyor diyeceksin.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,509

Yani Ram in Türkiye yetkili servisi ,distribütörü ülkeye ithal eden. Arıza için onlarla iletişime geç ama sadece Ram için. Büyük ihtimal sorunlu çıkarsa sana RMA formu verirler onun ile Game Garaja başvurup 0 ürün alabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri