Sitesinde değerleri "3.500/3.300 MB/s" olarak gözüküyor , neden düşük çıkmıştır bir bilginiz varmı?Normal gözüküyor
Anakartınız işlemciniz nedirSitesinde değerleri "3.500/3.300 MB/s" olarak gözüküyor , neden düşük çıkmıştır bir bilginiz varmı?
Anakart: Biostar B550MHAnakartınız işlemciniz nedir
Anakart yüzünden olabilirAnakart: Biostar B550MH
İşlemci: 5 5600
SSD yi almadan önce biraz araştırdım , anakart ile uyumlu olduğu gözüküyordu.Anakart yüzünden olabilir
@Syqex baksın biSSD yi almadan önce biraz araştırdım , anakart ile uyumlu olduğu gözüküyordu.
Magician yazılımını yüklemiştim ama güncelleme nerden yapılıyor bilmiyorum.Öncelikle Samsung Magician indirip varsa Firmware güncellemesini yapmanızı sonra test yapmanızı öneririm.
![]()
Tool & Software Download | Samsung Semiconductor Global
Download various software related to your product, including Samsung Magician, designed for use with Samsung's memory products, and find related information.semiconductor.samsung.com
Bir kaç yerde gördüğüm test sonuçlarında yazma değerleri belirtilen değerden hep düşük çıkmış. 2000-2300MB civarı yazma hızı gördüm. Sizdeki biraz fazla düşük ve anakart ile alakalı değil.
Yani tam verim alamdıktan sonra bu ssd nin pek anlamı kalmıyor gibiGayet güzel, hiç kurcalama.