M2 SSD EKLEME

EfeKarakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba

Kasama 1 adet m2 ssd ekliycem. Normal bir ssd harddisk hali hazırda var. M2yi ekledikten sonra tanıtmak için ekstra bir ayar windowsa tanıtma gibi bir ayar yapmam gereklimi kullanım için? Anakartta m2 slotu var bu arada.  Şimdiden teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
BIOS güncellemenizi yapın herhangi bir sorun çıkma potansiyeline karşın bu kadar. Birde BIOS BOOT menüsünde BOOT Mode ayarınızın UEFI olduğundan emin olun yeterlidir.

KS

EfeKarakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1 tb bir ssd almak istiyorum. Fiyat olarak 1000-1300 tl bandında olabilir. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmı performanslı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İyi ürün ama fiyatın düşük olmasının sebebi Amazon Almanya adında yabancı ülkeden gelen bir ürün. Garanti sorunu yaşayabilirsiniz bilginiz olsun.

KS

EfeKarakaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yok Amazondan almadım hepsi buradadan almıştım. Siz link paylaşınca bende oradan görüp attım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorun yok o zaman iyi ürün tercihi yapmışsınız. Ben sadece F/P oranı yüksek bir ürün önerisi yapmıştım size sadece okuma/yazma hızına para harcamanın pek mantığı yok bende. Zaten 1500 MB/s üzerini kolay kolay kimse anlayamaz günlük kullanımda.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri