Hayır bu fark edilemez. Pek artış beklemeyin.Yazma hızı olarak 2100mb ile 2300mb arasında gözle görülür bi performans artışı oluyor mu hocam
Drami yok ancak uygun fiyatı nedeniyle tercih edilebilir bir ürün sorun yok. Hızı bir tık düşük görünüyor.Özür dileyerek yazıyorum konudan bağımsız ama
Bu ssd nasıldır ? Fiyatını uygun görünce bugün sipariş verdim. Eğer güzel derseniz arkadaşa bunun 512 gb olanını önerebilirim.
Hocam bu PCIe 3.0 mı acaba bazı yerlerde 4.0 bazı yerlerde 3.0 yazıyor daFiyatına göre iyi okuma ve yazma hızına sahip f/p oranı yüksek bir ssd dir.
![]()
Kingston NV2 500 GB SNV2S/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 500 GB SNV2S/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 500 GB SNV2S/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD özelliklerini incele, 753,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3.0 hocam.Hocam bu PCIe 3.0 mı acaba bazı yerlerde 4.0 bazı yerlerde 3.0 yazıyor da
Etiketi 4.0 olabilir. Kandırmaca. 3.0 hızında standartlara uyan bir SSD kendileri.Hocam bu PCIe 3.0 mı acaba bazı yerlerde 4.0 bazı yerlerde 3.0 yazıyor da
2. ssd olarak kullanacağım zaten hızı da önemli değil anakartımın 2. slotu 2000mb/s destekliyor en fazla bunun bilincinde aldım zatenDrami yok ancak uygun fiyatı nedeniyle tercih edilebilir bir ürün sorun yok. Hızı bir tık düşük görünüyor.
Markaya takılmayın model odaklı bakmanızı öneririm. Her markada daha iyi bir model bulunabilir. Duruma göre değişir.Hocam sizce Kingston mu yoksa WD mi daha kalitelidir (şahsi görüşüm ben kinsgston taraflı ürünlere genelde güvenemem hep bi erken bozulur hissi verir bana ama bilemedim)
Yanlışım yoksa gen 3 destekliyor o anakart. Gen 4 ü 3 hızlarında kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Ancak sistemin görmeme ihtimali de var, daha önce yaşayan kisilere rastladım. Bu yüzden gen 3 ürün tercih etmeniz doğrusu olur.Teşekkürler hocam son bi soru ben bu ssdlerden birini aldığım zaman B365M-K anakartımda tam verimli şekilde çalıştırabilirim değil mi ?