Macbook air a1465 2012 ssd yükseltme yardım

theblueblues

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Macbook air 2012 yılı a1465 sahibiyim. Bilgisayarın mevcut toshiba 64gb lık ssd sini değiştirmek istiyorum. Apple' ın bu üründe kullandığı mevcut ssd' nin bağlantı tipindeki ssd lerin az bulunurluğu ve fiyatından dolayı internette yaptığım araştırmalara göre aliexpressten nvme m2 pcle bağlantı dönüştürücü satın aldım. Ancak anladığım kadarıyla dönüştürücü b key olarak gelmiş ve buna uygun ssd bulamadım. Bilgisayar kullanımım internet tarayıcı ve kelime işlemci program ile sınırlı. Buna kullanım doğrultusunda, aşağıya eklediğim dönüştürücüye uygun bilgisayarın desteklediği bağlantı tipine ssd önerir misiniz ? Şimdiden teşekkürler.

https://tr.aliexpress.com/item/3304...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cihazınızda aldığınız ürün 2280 form faktöründe bir sorun yok. M anahtarlar ile B anahtarlar arasında tek fark B anahtarları PCI-e x2 hızında yani SSD diskiniz yarı yarıya az performans verecek bu kadar. M key bir SSD disk alabilirsiniz ki piyasdaki çoğu M.2 disk M key zaten. Corsair MP510 ailesi itopyada indirimde bakabilirsiniz.

KS

theblueblues

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cevabınız için teşekkürler. M key nvme ssd aldığımda çentik yerlerinin ters yerlerde olmasından dolayı uyumluluk sorunu olmaz mı ? dönüştürücümün b key formundan(yani ilk 6 çentikten) sonra plastik nokta gibi bir engel var. M key ssd nin m key formundan sonraki aralıksız çentiklerinin girişini etkilemezmi ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri