Öneri Maksimum 15000Tl Sistem Önerisi

yib

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar ilk defa sıfır sistem alacağım genelde oyun oynarım render vb işlerle alakam yoktur maksimum 15000TL olacak şekilde en iyi sistemi atar mısınız ilk defa alacağım sonrasında pişmanlık yaşamak istemiyorum en iyi tavsiyelerinizi bekliyorum.

Alpi37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Bu sistemin işlemcisini Ryzen 5 5600'e yükseltip alabilirsiniz. Ekran kartını 2. El düşünürseniz daha iyileri de toplanabilir.

KS

yib

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu sistemin işlemcisini Ryzen 5 5600'e yükseltip alabilirsiniz. Ekran kartını 2. El düşünürseniz daha iyileri de toplanabilir.
bu nasıldır attığınız sisteme göre ekran kartı bu 6700 için daha iyi dediler

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
bu nasıldır attığınız sisteme göre ekran kartı bu 6700 için daha iyi dediler
Evet bu sistemin ekran kartı daha iyi. Yukarıda önerilen sistem Nvidia tarafında en iyisiydi.

Alpi37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
bu nasıldır attığınız sisteme göre?
Ekran kartı kısmında RX 6700 saf güçte RTX 3060'ın önünde ancak DLSS performansı açısından 3060 daha mantıklı oluyor. Anakart kısmında Mech sistemde B450 kullanılıyor tebilion sisteminde A520M var. Burada tercih tamamen size kalmış. Diğer fark da PSU kısmında Xigmatek PSU'lar hakkında çok bir bilgim yok fakat FSP Psu'lar oldukça kalitelidir. Sizin yeriniz de olsam foruma özel yeni çıkacak sistemleri beklerdim. Daha avantajlı olabiliyor yükseltme seçenekleri vb. olarak.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ekran kartı kısmında RX 6700 saf güçte RTX 3060'ın önünde ancak DLSS performansı açısından 3060 daha mantıklı oluyor. Anakart kısmında Mech sistemde B450 kullanılıyor tebilion sisteminde A520M var. Burada tercih tamamen size kalmış. Diğer fark da PSU kısmında Xigmatek PSU'lar hakkında çok bir bilgim yok fakat FSP Psu'lar oldukça kalitelidir. Sizin yeriniz de olsam foruma özel yeni çıkacak sistemleri beklerdim. Daha avantajlı olabiliyor yükseltme seçenekleri vb. olarak.
RX6700 İçin de RSR ve FSR özellikleri var. Onla karşılaştırma yaparsak yine 3060'ın önüne geçer.

Alpi37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
RX6700 İçin de RSR ve FSR özellikleri var. Onla karşılaştırma yaparsak yine 3060'ın önüne geçer.
Sürücüleri ve genel teknolojisi bakımından o şekilde yazmıştım. AMD tarafında bu özellikler tabiki var ancak Nvidia kadar gelişmiş mi o tartışılır.

KS

yib

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
@Alpi37 @Syqex yani o kadar detaylı fikrim yok özellikler hakkında dediğim gibi arada o kadar fiyat farkı yok zaten ikisi arasından hangisini tercih edersiniz bayramı beklicem zaten stok falan yetişmeşsem denk gelmezse diye şimdiden öğrenmek istedim

Alpi37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
@Alpi37 @Syqex yani o kadar detaylı fikrim yok özellikler hakkında dediğim gibi arada o kadar fiyat farkı yok zaten ikisi arasından hangisini tercih edersiniz bayramı beklicem zaten stok falan yetişmeşsem denk gelmezse diye şimdiden öğrenmek istedim
Bu iki sistem arasında birini alacak olsam Mech sistemi alırdım. Genel parça kalitesi vs. bakımından benim kafama daha çok yatıyor.

KS

yib

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu iki sistem arasında birini alacak olsam Mech sistemi alırdım. Genel parça kalitesi vs. bakımından benim kafama daha çok yatıyor.
iki sistem arasında ciddi performans olur mu ki donanımlarla alakam yok ek ayar yapmicam güncelleme gelirse sadece onları yaparım fazla kurcalamak istemiyorum sadece oyunumu oynar işlerimi hallederim tavsiyeniz mech sistemden yanadır yani?

Alpi37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
iki sistem arasında ciddi performans olur mu ki donanımlarla alakam yok ek ayar yapmicam güncelleme gelirse sadece onları yaparım fazla kurcalamak istemiyorum sadece oyunumu oynar işlerimi hallederim tavsiyeniz mech sistemden yanadır yani?
Burada ki video'da iki kartında detaylı testi mevcut. Üst kısımda RX 6700'ün saf gücünün daha çok olduğunu söylemiştim zaten. Son kullanıcı olarak daha fazla FPS için RX 6700'lü sistemi seçebilirsiniz. Ben yine de 3060'lı sistemi alırdım.

• Beğen
Reactions: yib

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri