Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ASUS B450 Prime kaç para onun yerine daha iyisi aşınabilir ASUS ucuz anakartları çok kısıyor. Ayrıca SSD 'yi Toshiba OCZ alma hızlarını tutturamıyor çok kişi alıp pişman olmuş bende öneriyordum ama artık önermiyorum. Onunyernie Adata SU650 serisinden al SSD 'yi. Anakartı değiştirirsen sorun yok sistemde. Ankartın fiyatını ve alacağın yeri söyle başka öneride bulunayım.
Giriş seviyesi ve ucuz yollu bi anakart alırken,hiç değilse ,en önce dikkat edilecek husus ,mosfetlerde soğutucu olsun.Güç devresi ,ısınan bi anakart ,istenmeyen, en başta gelen olay ve herşeyi etkiler.Şu soğutuculu ve ucuz yollu.İş görür..2200G zaten, zayıf da bi işlemci.
inventustakının indirimi bitincede iyi fiyatta olursa alabilirim çoğu sitede şuan indirim var ben bilgisayarı çarşamba falan alacagım
yada incehesaptaki gigabyte
Bizdehesaplı 'nın kötü yorumlarına rastlamadım hiç o yüzden önerdim bazı parçalar ciddi daha ucuz o sitede. Ayrıca Sinerji Bilgisayar / İnventus / Vatan Bilgisayar / İtopya / Teknobiyotik / QP Bilişim / Eksen Bilgisayar / İnce Hesap / Hepsiburada / Erbar Bilgisayar Bu sitelere güvenebilirsin.
benim bütçem bir kaç gün içinde artabilir 3.5k ya kadar tekrar yazacağım ona göre başlığı falan değiştiririm
bu arada rami tek kanal yapmak resmen çok kötü birşeymiş testlere baktım 40 fps farkediyor bazı oyunlarda. bütçem artarsa 2x8 ram almam mantıklı olurmu 8 gb yetmiyor artık
Bellek kanal yapısı önemli çift kanal yada quad kanal her zaman daha çok verim demek. Kapasite meselesi ise artık çoğu oyun tek başına 8 GB RAM 'i rahatlıkla geçiyor bu yüzden 16 GB tabiki çok daha iyi bir tercih olur.
İşlemciyi R5 2400G yada R5 2600 yapabilirsin sanırım zaten aynı paradalar ve eğer alabiliyorsan kesinlikle R5 2600 'e bak bütçe artarsa. RX 570 ile RX 580 arasında fazla fark yok o paraya değmez ama işlemci yükseltmesine değer.