hocam rami 3600mhz yaptım m2 yi 1tb lık seçtim adata nın ve dediğiniz gibi kasayı seçtimkasa bu seçilerek alınabilir
XPG VALOR AIR Siyah Mid Tower Gaming Kasa
1tb da hızları düşüyor hocam aslına sonrasında oyunlar için 1tb hdd alınabilir.hocam rami 3600mhz yaptım m2 yi 1tb lık seçtim adata nın ve dediğiniz gibi kasayı seçtim
anladım hocam teşekkür ederim peki bu fiyat bandında en iyi sistem bu diyebilir miyiz?1tb da hızları düşüyor hocam aslına sonrasında oyunlar için 1tb hdd alınabilir.
ram 3200 tercih et. İşlemci max 3200 desteklediği için AMD ekran kartları 3600mhz çalışan rami hata olarak algılayıp wattman verebilir.hocam rami 3600mhz yaptım m2 yi 1tb lık seçtim adata nın ve dediğiniz gibi kasayı seçtim
hocam konu dışı olacak ama 1tb ssdler 500gb modellerine göre daha mı az performans veriyor1tb da hızları düşüyor hocam aslına sonrasında oyunlar için 1tb hdd alınabilir.
fiyatına göre değişebiliyor burada 1tb olduğu için alıyorlar ama hızı düşük olduğu için ucuz oluyor.hocam konu dışı olacak ama 1tb ssdler 500gb modellerine göre daha mı az performans veriyor