Marka

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hangi ürün için soryorsun bunuda belirtirsen yardımcı olabilirim. Sıvı soğutmada ve Güç Kaynağında kaliteli ürünleri var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Evet kaliteli ürünler yapıyor güç kaynağı konusunda. SEASONIC bu markayada bakabilirsin bu markada çok iyi ürünler çıkartıyor zaten tek işleri güç akaynağı yapmak bu yüzden çok kaliteli ürünleri var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sertifikası yok sadece 80+ Active PFC var gibi görünüyor ( Silver, Bronze, GOLD, Platinium ve Titanium ) bunlar sertifikalar bu sertifikaların olduğu ürünlere bakmalısın.

High Power 500W 80+ Bronze - 179.00 TL

Akasa Viper 600W 80Plus Bronze - 241.44 TL

Bu ürünlere bakabilirsin tek kanalda 12V çıkış desteği var ikisininde ama Akasa biraz daha kaliteli bir ürün. Senin bulduğun Silver Stone 'da da 12V çıkış desteği var ve kaliteli ama sertifikası yazmıyor kendi sitesinede girdim ordada yazmıyor bu yüzden güvenemedim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KorsanBaba' Alıntı:
Bornzo altın silver felanmı olmasoı lazım

http://www.hepsiburada.com/gamepower-gp-500-apfc-14cm-80bronz-500w-psu-p-HBV000005E2G7?magaza=Nepal Bilişim
Bu nasıl iyimi

14 cm fanla 12 cm fanın arasında ne fark var

Fark yok pek fazla soğutma konusunda 2 fanda aynı işi görür. Bu söylediğin ürün iyi söylediğim tüm özelliklere sahip bunuda alabilirsin ama ben olsam High Power 'ı tercih ederdim High Power sadece Power Supply yapıyor bu konuda daha tecrübeli. Üstelik 10 TL daha ucuz. 189 TL buna vereceğine 179 TL High Power 'a ver gitsin üstelik bir Pin Floppy çıkışı fazladan mevcut direkt fan veya aydınlatma bağlamak için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri